Wpis z mikrobloga

#facebook nadaje się tylko do tego, aby w-----ć go do kosza... Po pierwsze, proponuje profil tego dzbana #ator po drugie ten przyklask w komentarzach jest zatrważający (°°
Mireczki, sprzedajemy samochody, bo drony wleciały w przestrzeń powietrzną Polski. Każdy z nas kupi kilka ton kamieni, staniemy na granicy i będziemy rzucać. TEJ SIŁY JUŻ NIE ZATRZYMACIE.

#polskieonuce #polskiepato #polska #wojna #ukraina
Chicoxxx66 - #facebook nadaje się tylko do tego, aby w-----ć go do kosza... Po pierws...

źródło: temp_file339249802328734272

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

za taką kwotę nie kupisz nawet nowej skody z jakimś minimalnym wyposażeniem

@Myszo: I dlaczego nagle oznacza, że auto jest tanie, a nie że Skoda robi się droga?

ledwo 15% Polaków ma oszczędności powyżej 100 tys. zł. Prawie 30% nie ma na koncie więcej niż 5 tys. zł wolnych środków. I Ty próbujesz kogoś przekonać, że auto za 100 tys. zł nie jest drogie?
  • Odpowiedz
@Chilli_Heatwave: klikasz takie rzeczy a potem dziwisz, że że Ci Od wyświetlają to jest specjalnie pod Cienie robiony kontent, mi się same cycyki wyświetlają na FB dla odmiany xd
  • Odpowiedz
audi za 100k albo mniej to dla tego oblecha spasionego drogie auto xdd

@Kaspii: Ideologia wilanowska pierze wam mózgi. Oczywiście, że w polskich warunkach samochód za 100K jest drogi.
  • Odpowiedz
dawno temu nagrywał filmy w tematyce gier video, ale jego kanał to była słabizna

@Zgrywajac_twardziela: Była słabizna ale tak naprawdę został scancelowano wśród gamerów bo dobierał sie do cospleyerek na konwentach. Czasem i dzieciakó poniżej 15ski. Potem zmienił target i nagrywał teorie spiskowe. w końcu skumał się z Jackowskim i połaczyli targety foliarzy jeszcze mocniej. Tam to szło samo gęste. Lepiej niż Kolonko. Teraz widzę wrócił do polityki.
  • Odpowiedz
@Kaspii

@Chicoxxx66: audi za 100k albo mniej to dla tego oblecha spasionego drogie auto xdd

@Kaspii no nie, na wykopie auto za 100k to jest strup, którym strach jeździć i każdego na to stać. Dlatego 34 % chce wydać na auto 10-25k a 35% 25-50k (auta używane), a średnia cena auta używanego to poniżej 50k.
  • Odpowiedz
@Kaspii: ty, ale zeby miec audi za 100k to trzeba by miec dochodu z 500k rocznie - albo ludzie zyja absolutnie niedpowiedzialnie, bo ja mam netto 250k i kezdze aygo 2006 - wartosc rynkowa - 4.5k cebulionow. Dla mnie fura za 100k to kosmos.
  • Odpowiedz