Wpis z mikrobloga

#facebook nadaje się tylko do tego, aby w-----ć go do kosza... Po pierwsze, proponuje profil tego dzbana #ator po drugie ten przyklask w komentarzach jest zatrważający (°°
Mireczki, sprzedajemy samochody, bo drony wleciały w przestrzeń powietrzną Polski. Każdy z nas kupi kilka ton kamieni, staniemy na granicy i będziemy rzucać. TEJ SIŁY JUŻ NIE ZATRZYMACIE.

#polskieonuce #polskiepato #polska #wojna #ukraina
Chicoxxx66 - #facebook nadaje się tylko do tego, aby w-----ć go do kosza... Po pierws...

źródło: temp_file339249802328734272

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kaspii: myślę, że to nie przypadek - Audi przyciąga specyficzny target, właśnie taką chłoporozumkową januszerkę, która jest idealnym celem także dla antyukraińskiego przekazu. Dla nich każde Audi, nawet 10-letnie, to prawdziwy skarb premium, obiekt zazdrości somsiada i płaczu Niemca.
  • Odpowiedz
@Chicoxxx66 bogaci ludzie ze wschodniej Polski też powinni posprzedawać drogie auta i wesprzeć obronę Polski. Co mnie we Wrocławiu obchodzi że na nich drony spadają? To nie moja wojna.
  • Odpowiedz
@sogen wejdziesz z ciekawości a potem algorytm myśli że lubisz i wali grupy, ludzi z podobnymi treściami - nie używam FB ale sprawa Iryny mnie ruszyła, czytam komentarze a później co chwilę podobne posty...
  • Odpowiedz
@the_good_guy:

ten Ator co jakiś czas przewija mi się gdzieś w tle? Kto to jest? Oprócz tego, że sprzedajny debil, bo to widać

Youtuber, dawno temu nagrywał filmy w tematyce gier video, ale jego kanał to była słabizna i raczej kiepsko mu szło, od zawsze był raczej pośmiewiskiem w środowisku graczy, jakieś krzywe akcje robił z promocją akcesoriów gamingowych, swego czasu nagrywał nawet sponsorowane materiały dla jednego z wydawców gier,
Zgrywajactwardziela - @thegood_guy: 
 ten Ator co jakiś czas przewija mi się gdzieś w...
  • Odpowiedz