#facebook nadaje się tylko do tego, aby w-----ć go do kosza... Po pierwsze, proponuje profil tego dzbana #ator po drugie ten przyklask w komentarzach jest zatrważający (╯°□°)╯︵┻━┻ Mireczki, sprzedajemy samochody, bo drony wleciały w przestrzeń powietrzną Polski. Każdy z nas kupi kilka ton kamieni, staniemy na granicy i będziemy rzucać. TEJ SIŁY JUŻ NIE ZATRZYMACIE.
@Kaspii: myślę, że to nie przypadek - Audi przyciąga specyficzny target, właśnie taką chłoporozumkową januszerkę, która jest idealnym celem także dla antyukraińskiego przekazu. Dla nich każde Audi, nawet 10-letnie, to prawdziwy skarb premium, obiekt zazdrości somsiada i płaczu Niemca.
@Chicoxxx66: Już widzę jak w analogicznej sytuacji Atorek sprzedaje swoje rzeczy w celu wsparcia zaatakowanej Polski. xD Ja pi*rdolę, ale to jest indywiduum.
@Chicoxxx66: nie ze ja cos ale Polska potrzebuje systemy antydronowe etc bogate oskarki z warszawki tez powinni oddać samochody i kase przeznaczyc na wsparcie armii
@Chicoxxx66 bogaci ludzie ze wschodniej Polski też powinni posprzedawać drogie auta i wesprzeć obronę Polski. Co mnie we Wrocławiu obchodzi że na nich drony spadają? To nie moja wojna.
@sogen wejdziesz z ciekawości a potem algorytm myśli że lubisz i wali grupy, ludzi z podobnymi treściami - nie używam FB ale sprawa Iryny mnie ruszyła, czytam komentarze a później co chwilę podobne posty...
ten Ator co jakiś czas przewija mi się gdzieś w tle? Kto to jest? Oprócz tego, że sprzedajny debil, bo to widać
Youtuber, dawno temu nagrywał filmy w tematyce gier video, ale jego kanał to była słabizna i raczej kiepsko mu szło, od zawsze był raczej pośmiewiskiem w środowisku graczy, jakieś krzywe akcje robił z promocją akcesoriów gamingowych, swego czasu nagrywał nawet sponsorowane materiały dla jednego z wydawców gier,
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Mireczki, sprzedajemy samochody, bo drony wleciały w przestrzeń powietrzną Polski. Każdy z nas kupi kilka ton kamieni, staniemy na granicy i będziemy rzucać. TEJ SIŁY JUŻ NIE ZATRZYMACIE.
#polskieonuce #polskiepato #polska #wojna #ukraina
źródło: temp_file339249802328734272
Pobierz@Kaspii: a tanie?
bogate oskarki z warszawki tez powinni oddać samochody i kase przeznaczyc na wsparcie armii
źródło: temp_file2783217590156390191
Pobierz@Kaspii: A co tanie? Może 5% Polaków stać na takie Audi
Abstrahując od debila Atora i argumentu o bogatych Ukraińcach
Youtuber, dawno temu nagrywał filmy w tematyce gier video, ale jego kanał to była słabizna i raczej kiepsko mu szło, od zawsze był raczej pośmiewiskiem w środowisku graczy, jakieś krzywe akcje robił z promocją akcesoriów gamingowych, swego czasu nagrywał nawet sponsorowane materiały dla jednego z wydawców gier,