Wpis z mikrobloga

#facebook nadaje się tylko do tego, aby w-----ć go do kosza... Po pierwsze, proponuje profil tego dzbana #ator po drugie ten przyklask w komentarzach jest zatrważający (°°
Mireczki, sprzedajemy samochody, bo drony wleciały w przestrzeń powietrzną Polski. Każdy z nas kupi kilka ton kamieni, staniemy na granicy i będziemy rzucać. TEJ SIŁY JUŻ NIE ZATRZYMACIE.

#polskieonuce #polskiepato #polska #wojna #ukraina
Chicoxxx66 - #facebook nadaje się tylko do tego, aby w-----ć go do kosza... Po pierws...

źródło: temp_file339249802328734272

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chicoxxx66: jak sprzedadzą auta to spaślak powie że mają jeszcze nerki, a jak pozbędą się wszystkiego to grubas stwierdzi że po co takie państwo i lepiej żeby rosja tym zarządzała xD
  • Odpowiedz
Facebook wyświetla Ci to lubisz klikać xd

@sogen: @Chilli_Heatwave: @sebastian-rogalski: Chyba właśnie nie, nigdy Atora nie oglądałem, a też to miałem na wallu. Tak samo jaki inne treści powiązane z polskieonuce, z popularnych kanałów których NIGDY mi nie odpowiadało.
Algorytmy algorytmem, a model biznesowy fb modelem biznesowym. Raczej właśnie gruby hajs poszedł, skoro połowie userow w Polsce fb podsuwa te same treści.
Ciekawe też w kontekście
  • Odpowiedz
@sogen ciekawy, było głośno, nie śledziłem sprawy, widziałem parę screenów ale dopiero później przez te inne stronki pokazały np druga kamerę. Wydaje mi się że zaczęło się od Threads a to "syn FB"
  • Odpowiedz
@Jorsten: na polskie standardy też tanie nie jest, jeśli mówimy o zakupie za gotówkę. Mało kogo stać na taki jednorazowy wydatek, a nawet jeśli stać to niekoniecznie kupuję za to auto. Ator to szkodnik i z tym nie ma co dyskutować.
  • Odpowiedz
audi za 100k albo mniej to dla tego oblecha spasionego drogie auto xdd

@Kaspii: zeby to jeszcze za 100k bylo, na ukraine ciagna masowo rozbitki ze stanow i tam to skladaja. nie zdziwilbym sie jakby cena zakupu to bylo jakies 1/3 wartosci, robocizna tam tania, to poskladanie tego po strzale tez niewiele.
harrame - >audi za 100k albo mniej to dla tego oblecha spasionego drogie auto xdd

@K...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@the_good_guy: Lata, dekady temu facet był Youtuberem growym, który robił recenzje gier wideo (link)

Potem dorzucał jakieś ciekawostki ze świata typu omówienie Tragedii na Przełęczy Diatłowa, przepowiednie baby Wangi, aby następnie pójść nieodwracalnie w content spiskowo-szurski. Jakoś mniej więcej na wybory 2015 roku zaczął robić też kontent polityczny, popierający Korwina i później Konfederację.

I tak od 10 lat kręci się spirala schodzenia w kolejne otchłanie piekieł szurstwa i straszenia ludzi
TheTostu - @thegoodguy: Lata, dekady temu facet był Youtuberem growym, który robił re...
  • Odpowiedz
@Chicoxxx66:
Niech mu ktoś napisze, że by kraj miał jak najwięcej kasy na wojnę musi się rozwijać w sposób optymalny, a nie taki, że w 1 miesiąc się ze wszystkiego wystrzegali. Dziś np w państwach rozwiniętych ponad 70% osób pracuje w usługach a nie w przemyśle i rolnictwie. I co, te osoby mają nie czerpać z usług i ich nie dostarczać … to co k---a mają robić by państwo miało
  • Odpowiedz
W pewnym momencie wyczuł, że na szurach można lepszy pieniądz robić.

@Zgrywajac_twardziela: wcześniej jeszcze pokłócił się z innym youtuberem, Gimperem którego ostatecznie pozwał (za zniesławienie czy coś tam). Sprawa otarła się o TVN, w którym Ator płakał, że go "hejtujo". To wtedy chyba zyskał rozpoznawalność poza banieczką growych youtuberów. Ogólnie strasznie śliski i dwulicowy typ.
  • Odpowiedz
@Kaspii bo to jest drogie auto. Za swoje 12.5 tys dałem xD złom który jeździ po naszych drogach rzadko jest więcej jak 25 warty.

Może w porównaniu do drogich aut premium z salonu 100k to niedużo ale w odniesieniu do przeciętnej w Polsce to dużo.

I nie żebym z tego powodu im coś wypominał czy popierał takie szurstwo.

Ale też nie p-----l że 100000 to mało. To są jakieś dwuletnie zarobki
  • Odpowiedz