Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1056
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
gerwazy-oko +104
to nie jest sciema, to serio historia autentyczna xD
https://en.wikipedia.org/wiki/Molly_Kochan
#p0lka #jpd #gdziejazyje
https://en.wikipedia.org/wiki/Molly_Kochan
#p0lka #jpd #gdziejazyje
źródło: obraz
Pobierz

Mój związek zakończył się ponad rok temu. Ogólnie moje życie po tym zmieniło się na gorsze, nie ma już takich skrajnych emocji jak na początku, jedynie pozostał smutek. No i żal że wiele rzeczy zaniedbałem i nie poprowadziłem tego związku jak powinienem, choć ona również nie była bez winy.
Ale gdy sobie przypomnę np. jak się pierwszy raz zobaczyliśmy w sierpniu 7 lat temu i inne sytuacje, to aż mnie skręca w środku z nostalgii.
I świadomość że ona prawdopodobnie obrabia już nowe parówki, tak jak to wszyscy hehe napiszą, wcale mi nie pomaga. Nie chcę żeby się te j----e wspomnienia ciągnęły za mną do końca życia. I to nie jest tak że od roku siedzę w domu i nic nie robię, bo robię wiele nowych rzeczy i nawet motorek sobie kupiłem, ale to wszystko nic nie pomaga. Już wolałbym być przegrywem z krwi i kości co nigdy za rękę nie trzymał i nie mieć takiej rysy na psychice.
#rozstanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
z fartem
z fartem
@taxi_driver92: dlatego, ze przecietny facet ma w najlepszym razie 4 - 5 partnerek przez cale zycie, przecietna kobieta moze miec 100 milionow partnerow, przebiera sobie w facetach jak w ulegalkach
Niestety musisz jakoś na serio wziąć się za siebie a nie
Czy powinieneś teraz szukać na siłę innego związku, żeby zapełnić lukę po poprzednim? Moim zdaniem nie. Najpierw skup się na sobie. Ułóż własne życie. Musisz być mentalnie i fizycznie w dobrej formie zanim będziesz w stanie wejść w
A z tym,że ona obrabia jakieś parówy to sobie nie wkręcaj. Równie dobrze ty możesz kogoś poznać pierwszy. Nie pozwalaj sobie na takie wyobrażenia, bo psują ci nastrój, a wcale tak nie jest. To bez sensu.
Trzymaj się stary, będzie dobrze.