Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +239
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierzwpis na jaki grubasy nie zasluguja ale zrobic trzeba
PODSUMOWANIE 7 EDYCJI IGRZYSK BEBZONOW
tldr:
grubasy sa dalej tluste i tepe, odpadla polowa, wstyd jak diabli, tylko 36 osob schudlo od 4 kilo w gore
a
PODSUMOWANIE 7 EDYCJI IGRZYSK BEBZONOW
tldr:
grubasy sa dalej tluste i tepe, odpadla polowa, wstyd jak diabli, tylko 36 osob schudlo od 4 kilo w gore
a

![Kiedy Rzeczpospolita była największa? [MAPA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b417579ec4e6d9b68a885417692ce38a7a453e479fa1945c3fc548e413cb1882,q80.jpg)

Mój związek zakończył się ponad rok temu. Ogólnie moje życie po tym zmieniło się na gorsze, nie ma już takich skrajnych emocji jak na początku, jedynie pozostał smutek. No i żal że wiele rzeczy zaniedbałem i nie poprowadziłem tego związku jak powinienem, choć ona również nie była bez winy.
Ale gdy sobie przypomnę np. jak się pierwszy raz zobaczyliśmy w sierpniu 7 lat temu i inne sytuacje, to aż mnie skręca w środku z nostalgii.
I świadomość że ona prawdopodobnie obrabia już nowe parówki, tak jak to wszyscy hehe napiszą, wcale mi nie pomaga. Nie chcę żeby się te j----e wspomnienia ciągnęły za mną do końca życia. I to nie jest tak że od roku siedzę w domu i nic nie robię, bo robię wiele nowych rzeczy i nawet motorek sobie kupiłem, ale to wszystko nic nie pomaga. Już wolałbym być przegrywem z krwi i kości co nigdy za rękę nie trzymał i nie mieć takiej rysy na psychice.
#rozstanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
z fartem
z fartem
@taxi_driver92: dlatego, ze przecietny facet ma w najlepszym razie 4 - 5 partnerek przez cale zycie, przecietna kobieta moze miec 100 milionow partnerow, przebiera sobie w facetach jak w ulegalkach
Niestety musisz jakoś na serio wziąć się za siebie a nie
Czy powinieneś teraz szukać na siłę innego związku, żeby zapełnić lukę po poprzednim? Moim zdaniem nie. Najpierw skup się na sobie. Ułóż własne życie. Musisz być mentalnie i fizycznie w dobrej formie zanim będziesz w stanie wejść w
A z tym,że ona obrabia jakieś parówy to sobie nie wkręcaj. Równie dobrze ty możesz kogoś poznać pierwszy. Nie pozwalaj sobie na takie wyobrażenia, bo psują ci nastrój, a wcale tak nie jest. To bez sensu.
Trzymaj się stary, będzie dobrze.