Wpis z mikrobloga

W sumie, właściwie, zareagowałem zbyt emocjonalnie, niestety mój dualizm decyzyjny. Stety/niestety, przykro mi, nie odchodzę sobie stąd. Jestem tu od wielu lat i będę dalej, obojętnie jakie by bzdury na mój temat nie były pisane. Content będzie kontynuowany, każdy. Uruchomiona zostaje też operacja protokoły czarnolisto syjonu. I żeby nie było, plus pod nienawistnym wpisem, to jego wspieranie, by potem płaczu nie było i pretensji do mnie. Tak to jest. A co do mojego nowego psychofana schizolka, to chętnie się z nim pobawię, nawet mi się to spodobało, te listy jakieś itd. Bardzo ciekawe i nawet zabawne. A wy dobzi koliedzy, którzy tu nadal jesteście, jestem tu po to by sobie z wami pisać i wchodzić w przyjemne interakcje. To chyba tyle w temacie, co jakiś czas będę wprowadzał małe poprawki do listy mojego fana, bo trochę się pogubił, ale to nic.

#przegryw
Van-der-Ledre - W sumie, właściwie, zareagowałem zbyt emocjonalnie, niestety mój dual...

źródło: E5E163EA-9036-4A0B-9D7A-CC05107D5630_1_105_c

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Van-der-Ledre: Dziękuję za usunięcie z czarnej listy. Nie wiem, z jakiego powodu tam się znalazłem (nie jestem twoim psychofanem), dodałeś mnie tam ot tak, nagle, nie uprzedzając, bez żadnych ataków personalnych w twoim kierunku. Cieszę się, że potrafisz wyciągnąć dobre wnioski.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre:

Jestem tu od wielu lat i będę dalej

A wy dobzi koliedzy, którzy tu nadal jesteście, jestem tu po to by sobie z wami pisać i wchodzić w przyjemne interakcje.

Aaallllleeeeee ffffaaajjjjnnniieeee!!! ʕʔ Normalnie najsuperszej i uszolki od razu dla wszystkich koliegów dęba staneli, my przyjaciele ༼ຈل͜ຈ༽
  • Odpowiedz