Wpis z mikrobloga

Nie nadążam za cenami używanych książek... Cykl Expanse Coreya, 9-10 tomów, w zależności ile ktoś uzbierał to od 500 zł wzwyż, plus opłata dla olx, plus koszty wysyłki. Tymczasem komplet wszystkich 10 nowych, z księgarni, z darmową wysyłką, wychodzi poniżej 350zł xD

#ksiazki #takasytuacja
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@moll ale co ja mam liczyc, liczylem na swojego starego to ucik gdzies do londyna i nie placil alimentow, o i wtedy sie zrazilem do matjematiki
  • Odpowiedz
@moll: Ludzie są idiotami i/lub szukają jelenia, analogiczny przypadek jak z kupnem samochodu używanego, są ludzie którzy wystawią starego gruza za te kilka tysięcy i go sprzedadzą, a są tacy co wystawią w cenie nowego samochodu, i napiszą, że stan kolekcjonerski, i będą latami to wystawiać licząc, że się jakiś kasiasty przygłup nabierze na to xD
  • Odpowiedz
@moll: Szukałem książki dla Żony, nawet tutaj pytałem.
Ceny używanych były z kosmosu. Odezwało się wydawnictwo ze wznowieniem i sprzedałem im jeszcze trochę. Grupa Żony skorzystała z informacji, jaką dostałem.
Więc czasami warto poczekać.
Na dokładkę na Fb kilka osób zostało oszukanych przez sprzedającą - sprzedała - pobrała kasę za trochę książek i znikła.
  • Odpowiedz