Wpis z mikrobloga

@Sloneczko: Dokładnie o to mi chodziło. Dron według najnowszych informacji nie rozwalił domu, to były drony ze styropianu z czego jeden spadł na klatkę dla królików. Jaki był powód włączenia syren i wysłania alertu RCB to chyba do dzisiaj sensownie nie wyjaśniono.
  • Odpowiedz
Tusk wie że jak chce się liczyć w 2027 to tylko jeśli będzie siał psychozę.

@EditorTM: Wcale ale to wcale inny leśny dziadek nie straszył mrocznymi siłami niszczącymi mateczkę polskę i wcale ale to wcale nie wzywał do wojenki polsko polskiej w postaci straży narodowej przeciw paru julkom pod kościołami.
  • Odpowiedz
@Sloneczko: jestem śmiertelnie poważny.
Wolę być informowany przez państwo co się dziej i co zostało zrobione. Nakręcacie aferę o alert rcb,syreny, któryś z was sprawdził w ogóle, że sygnał dźwiękowy był inny, niż przy uroczystościach czy też świat OSP?
Wolałbyś żeby była cisza informacyjna? Wyobrażasz sobie panikę wśród ludzi, którzy nagle na niebie zobaczyliby NATO-wskie samoloty/smiglowce latające nad granicą i nie znaliby powodu? Albo kolumny wojsk jadących na ćwiczenia? Po
  • Odpowiedz
@Zielonkazdr: Najlepsi są ci co ciągle się p------------ą do ukrainców, a jednocześnie nie przeszkadzają ci białorusini bo ci "uciekaja przed rezymem łukaszenki", ci sami ludzie potem bez problemu spedzaja każde swięta z rodziną na bialorusi( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
możesz mi wytłumaczyć gdzie w tym poście zauważyłeś sianie psychozy?

@weakar: premier jest od tego by na twiterze informować o zatrzymaniu przez policję? xd
  • Odpowiedz