Wpis z mikrobloga

@Quashtan: Słyszałem czasami jak ludzie mówili że myśleli przez kogoś morde ze jest manletem ( to było o Kaz Bałagane ) albo że myśleli ze Tom Cruise jest wysoki przez jego morde więc no chyba to jest skorelowane . Wczoraj przeczytałem taki komentarz gdzieś że to przez to że wzrost jest logarytmiczny a dobra morda eksponencjalna chociaż nw czy to ma jakiś sens xd.
  • Odpowiedz
@ciele_na_niedziele: Sam mam wzrost 193 cm ale mordę w ciul brzydką - od podstawówki aż do teraz nigdy nie bylem w grupie szanowany za wygląd - jedynie jak już to za wiedzę i możliwości załatwiania rzeczy, a tak to mój messenger jest cichy od kiedy pamiętam. W gimnazjum byłem gnębiony niewiadomo do dzisiaj za co ale musiałem siłą im dawać do rozumienia, że niech sobie kogoś innego znajdą. Nikt do
  • Odpowiedz
@Quashtan: Konsensus broscience'owy jest taki że odpowiedni wzrost jest tylko głównym warunkiem wstępnym ( tak jak tutaj widać kobiety od razu filtruą manletów), kolejne są mniej ważne chociaż morda też.

Tak btw to stary na co liczysz że ktoś bez powodu do ciebie będzie na mess pisał? To tak nie działa, przez neta kontakt jest słabszy dużo nawet jakbyś sam próbwał do wielu lasek pisać czy kogoś to mało kto
  • Odpowiedz