Wpis z mikrobloga

Całe mirko zawalone przez neuropki tagiem #polskieonuce. Stare, znane metody lewactwa gdy trzeba przykryć jakiś niewygodny temat..

Tag świeży a już obserwowany przez prawie 500 użytkowników. Wg mnie to te same konta które skrzykują się zawsze na discordzie. Może warto się temu przyjrzeć @Moderacja?

#charliekirk #usa #4konserwy #lewackalogika #lewactwo #bekazlewactwa
monky - Całe mirko zawalone przez neuropki tagiem #polskieonuce. Stare, znane metody ...

źródło: temp_file4281636948198897605

Pobierz
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@monky: Masz 18 lat konto czyli pewnie już ze 4 dychy i dalej ci brakuje rozumu? Btw przejmujesz się "przyszłością" gdzie lewactwo będzie odpalało ludzi gdy teraźniejszością Polski są łyse sebixy wyklęte na spółkę z fundamentalistami religijnymi męczące jeśli coś to właśnie gejów i inne mniejszości. Jest dokładnie na odwrót niż ten twój wyprany łeb ci podpowiada xd. Polska to nie Ameryka cymbale.

A tag ruskieonuce jest taki popularny bo
  • Odpowiedz
@monky: olej temat, ja tez teraz wrzucilem to na czarną, problem jest taki ze tematow wychwalajacych ukraine i zabarwieniu politycznym nawet nie taguja #polityka np wiec mi sie te wysrywy pokazuja i tak. oni po prostu nie moga sie pogodzic zeby ktos w internecie mial inne poglady niz oni
  • Odpowiedz