Wpis z mikrobloga

Całe mirko zawalone przez neuropki tagiem #polskieonuce. Stare, znane metody lewactwa gdy trzeba przykryć jakiś niewygodny temat..

Tag świeży a już obserwowany przez prawie 500 użytkowników. Wg mnie to te same konta które skrzykują się zawsze na discordzie. Może warto się temu przyjrzeć @Moderacja?

#charliekirk #usa #4konserwy #lewackalogika #lewactwo #bekazlewactwa
monky - Całe mirko zawalone przez neuropki tagiem #polskieonuce. Stare, znane metody ...

źródło: temp_file4281636948198897605

Pobierz
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 9
@jacekparowka onucę wyczuję z kilometra, ale lewaka z gnojówką pod deklem, nasiąkniętego nienawiścią do każdego, kto nie godzi się z jego światopoglądem to już trudniej. Dlatego warto pokazywać, czym tak naprawdę się kierują jakie i jakie mają cele
  • Odpowiedz
  • 31
@monky: wiadomo, drony i propaganda kraju, który nas od praktycznie 500 lat próbuje wymazać z mapy to nic ważnego, ale to że do siebie Papuasi strzelają w kraju gdzie karabin można kupić w supermarkecie, to bardzo ważna rzecz xDDD
  • Odpowiedz
via Android
  • 5
@The_last_perfect_man Ale was piecze. Maść się skończyła? Prawda jest taka że lokalne lewactwo czerpie przykład pełnymi garściami od lewusów w USA. A ja po prostu nie chcę mieć tego samego co dzieje się tam, tu u siebie w kraju.
  • Odpowiedz
onucę wyczuję z kilometra, ale lewaka z gnojówką pod deklem, nasiąkniętego nienawiścią do każdego

@monky: ziomek ale to tobie się odkleja i czujesz jakaś nienawiść do drugiego człowieka XDD
  • Odpowiedz