Całe mirko zawalone przez neuropki tagiem #polskieonuce. Stare, znane metody lewactwa gdy trzeba przykryć jakiś niewygodny temat..
Tag świeży a już obserwowany przez prawie 500 użytkowników. Wg mnie to te same konta które skrzykują się zawsze na discordzie. Może warto się temu przyjrzeć @Moderacja?
Ale czemu ma służyć spamowanie całego mirko jakimiś odklejeńcami albo kontami zagranicznych botów? Mam sobie to wydrukować i na ścianie wywiesić czy jaki uj? Sensu w tym żadnego poza tym który wymieniłem na początku ¯\(ツ)/¯
@monky: nie wiem, może dlatego że dzięki temu chociaż jeden ruski ułom w Polsce będzie miał chwilę refleksji jak to zobaczy. A odpowiesz na moje pytanie?
@jacekparowka onucę wyczuję z kilometra, ale lewaka z gnojówką pod deklem, nasiąkniętego nienawiścią do każdego, kto nie godzi się z jego światopoglądem to już trudniej. Dlatego warto pokazywać, czym tak naprawdę się kierują jakie i jakie mają cele
@monky: wiadomo, drony i propaganda kraju, który nas od praktycznie 500 lat próbuje wymazać z mapy to nic ważnego, ale to że do siebie Papuasi strzelają w kraju gdzie karabin można kupić w supermarkecie, to bardzo ważna rzecz xDDD
@The_last_perfect_man Ale was piecze. Maść się skończyła? Prawda jest taka że lokalne lewactwo czerpie przykład pełnymi garściami od lewusów w USA. A ja po prostu nie chcę mieć tego samego co dzieje się tam, tu u siebie w kraju.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Tag świeży a już obserwowany przez prawie 500 użytkowników. Wg mnie to te same konta które skrzykują się zawsze na discordzie. Może warto się temu przyjrzeć @Moderacja?
#charliekirk #usa #4konserwy #lewackalogika #lewactwo #bekazlewactwa
źródło: temp_file4281636948198897605
PobierzAle czemu ma służyć spamowanie całego mirko jakimiś odklejeńcami albo kontami zagranicznych botów? Mam sobie to wydrukować i na ścianie wywiesić czy jaki uj? Sensu w tym żadnego poza tym który wymieniłem na początku ¯\(ツ)/¯
źródło: koncw
Pobierzźródło: wściekła małpka
PobierzDokładnie o tym piszę. Dziękuję że się ze mną zgadzasz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Sami się przyznajecie jak was to piecze xD
Taki wizerunek wasz..
źródło: temp_file5626721518217325435
Pobierzźródło: krasnale
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@monky: ziomek ale to tobie się odkleja i czujesz jakaś nienawiść do drugiego człowieka XDD