Wpis z mikrobloga

Całe mirko zawalone przez neuropki tagiem #polskieonuce. Stare, znane metody lewactwa gdy trzeba przykryć jakiś niewygodny temat..

Tag świeży a już obserwowany przez prawie 500 użytkowników. Wg mnie to te same konta które skrzykują się zawsze na discordzie. Może warto się temu przyjrzeć @Moderacja?

#charliekirk #usa #4konserwy #lewackalogika #lewactwo #bekazlewactwa
monky - Całe mirko zawalone przez neuropki tagiem #polskieonuce. Stare, znane metody ...

źródło: temp_file4281636948198897605

Pobierz
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@monky Jak inni czują nienawiść to niedobra bo to tylko lewaki jak mają. Ale jak ty czujesz nienawiść do całej grupy osób to po prostu bozia cię takim stworzyła xD
  • Odpowiedz
@monky: Miałem małą przerwę od mikrobloga i wchodząc wczoraj poczułem ten klimat oddziału zamkniętego. Ale szkoda nerwów na utarczki słowne z tym elementem. To są ukrackie boty czerpiące pełnymi garściami z mirotworca plus pewnie kilku zagubionych leszczy, którzy wreszcie mogą poczuć namiastkę sprawczości. W sumie ta akcja pokazuje, że ukrofile to jakaś mała garstka kiepów na wykopie, nic nieznacząca bańka, a kto jest po drugiej stronie? Normalni ludzie, co widać
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@sandal z tą różnicą że ja nie nawołuję do nienawiści wobec nikogo. Ale nie mam zamiaru stać obok i się przyglądać gdy ktoś inny nawołuje do niej wobec mnie.

Lewactwo jest w stanie tylko szerzyć swoją chorą ideologię podstępem (vide kolaboracja moderacji z neuropą na tym cudownym portalu), manipulacjami i przymusem (np. programy nauczania w szkołach).
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@Lomar15

kiedy dostajesz więcej plusów niż autor wpisu xDDD

wtedy brandzlujesz się wspólnie z kolegami od innych multikont na discordzie
  • Odpowiedz
Tag świeży a już obserwowany przez prawie 500 użytkowników. Wg mnie to te same konta które skrzykują się zawsze na discordzie. Może warto się temu przyjrzeć

@monky: Myślę, że na wykopie to ogólnie powinno się przyjrzeć bardzo wielu rzeczom xD
  • Odpowiedz
Ale was piecze. Maść się skończyła? Prawda jest taka że lokalne lewactwo czerpie przykład pełnymi garściami od lewusów w USA. A ja po prostu nie chcę mieć tego samego co dzieje się tam, tu u siebie w kraju.

@monky: Prawda jest taka, że ogromna część lewactwa to nawet nie jest lewactwo a jakieś odklejusy których za wszelką ceną próbuje się zaszufladkować jako lewactwo zresztą z prawą stroną jest dokładnie to
  • Odpowiedz