Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +11
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +87
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

źródło: temp_file2832032932844543164
Pobierz@nie_umiem_inwestowac: Międzynarodówka prawicowa, to samo co za komuny, tylko z drugiej strony.
Bo to się wpisuje w pisowską (i konfederuską) narrację "lewactwa które chce zniszczyć naszą cywilizację". Oni muszą cały czas podsycać poczucie zagrożenia, nienawiści, podziałów, bo dzięki temu będą zyskiwać słupki poparcia wśród swoich wystraszonych wyborców.
Dlatego taki matecki biega po sejmie ze zdjęciem Kirka i drze mordę jaka to tragedia spotkała
@nie_umiem_inwestowac: Desperacja, spadły im z nieba jakieś ochłapy w postaci męczennika zza oceanu to muszą tańczyć na grobie, póki ciepły.