Aktywne Wpisy
Gnieciak +263
Mam 27 lat, pod koniec 2024 pochowałem matulę, teraz ojciec toczy ciężką walkę z rakiem, jeszcze grypa go dojeżdża. Dajcie słowa otuchy. #zalesie
GreeenOne +93
Jeśli myślisz, że marnujesz kasę na głupoty to pomyśl o tym gościu który spuścił w kiblu 50 tysięcy
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
źródło: Screenshot 2026-02-04 at 21.10.58
Pobierz

Współczuję ludziom którzy wzięli ślub.
Mając 20 lat zastanawiałem się co ze mną jest nie tak, że nie mam dziewczyny.
Jednak wszystko było super a obawy były całkowicie niepotrzebne. Po 25 roku życia stopniowo nie chciałem mieć dziewczyny, aż do 35 roku życia gdzie teraz dziewczyny mogą całkiem nie istnieć. Teraz to bym pewnie myślał o jak najszybszym rozwodzie. Większość par się rozwodzi, ale są pary które nie mogą ze względu na zobowiązania. Stąd też pojedyncze są wątki 35-latków o braku dziewczyny. Bo... w tym wieku lepsza jest samotność.
#rozkminy #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: gdzie ta większość w statystykach?
A wiesz, że ci w szczęśliwych związkach nie zamieniliby tego na nic innego? Człowiekowi ma być po prostu dobrze, dla jednego będzie to życie singla, dla innego związek. Nie ma co wartościować i stawiać jednego nad drugim, bo nie zawsze dla każdego dobre jest to samo.
Komentarz usunięty przez autora
Też tak uważam, do tego unikasz tych wszystkich zdrad, rozwodów, alimentów, wrobienia w wychowywanie cudzego dziecka, podziału majątku itd. A tak można się skupić na zarabianiu $£¥
@AntekSrantek: pół życia jestem sam, więc się przyzwyczaiłem i mogę być
@bohun21: być może w przyszłości. Obecnie nigdy w swoim życiu nie doświadczyłem odpowiedniej dziewczyny.
@hellyea: jasne, że tak. I
@mirko_anonim: statystyki z IBzD, nie podpierasz się żadnymi danymi, a doświadczenia empirycznie z otoczenia są związane z bańką społeczną, w której żyjesz. Ja mam wokół siebie same szczęśliwe związki, ale nie twierdzę, że nie istnieją nieszczęśliwe albo rozwiedzione. Dane liczbowe poproszę.
I potwierdzam
Na pewno liczbę tę musisz mocno obniżyć, gdyż nie jest tajemnicą że często związki które na zewnątrz wyglądają na "szczęśliwe" w istocie wcale takie nie są
@Derpinardus: dokładnie. Również mam znajomego który ma dziecko i jest 20 lat po ślubie oraz też mówi, że ma dosyć żony i chciałby rozwód no ale... właśnie. Nie wypada, on katolik i tak dalej i tak dalej.