Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +70
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Mieć taką szansę zatopić PIS i się zesrać metr przed kiblem, to trzeba być po prostu Bosakiem i Memcenem
#polityka #bekazkonfederacji
@okradzione: Czy Kaczyński go wykorzystał? Nie powiedziałbym absolutnie. Bardziej to Mentzen i konfa po prostu sami do nich próbowali się przykleić.
- mogl przyłożyć palec do rozwalenia pisu - inny prezydent, nowe ustawy w sądownictwie, rozliczenia na pełnej, brak ułaskawień dla pisiorow
- mialby juz tylko jednego rywala na scenie politycznej i realną szansę na rozwalenie duopolu
- dal przyzwolenie na głosowanie na Batyra a teraz jest upokarzany przez Kaczyńskiego
- nie mam wątpliwości, ze i tak chętnie wejdzie z nim w koalicję jak będzie trzeba xd
@Cztero0404: Kaczyński osobiście nie wyciągał ręki do Konfederacji, robił to Nawrocki, ale po pierwsze bez aprobaty Jarosława nikt by się nie odważył na takie kroki, a po drugie Kaczyński nie bez powodu dopiero po wyborach odcina się od Konfederacji.
Nie bardzo wiem na co Konfederacje (Mentzenowa i Braunowa) liczą, PiS
Największą beka będzie jak konfederacja wejdzie do Sejmu z większą ilością poslow, Kaczyński wyciągnie mu tylko posłów niezbędnych do większości a Mentzen skończy jak Kukiz. Z gościa co mógł całkowicie zmienić polską scenę
@szychun: tak jak w 2015 roku, rozłam w konfie, Gowin i 4,76 xD trzymam kciuki :)
@LukasUK: Taki sam jak kiedyś Samoobrona. Sojusz do czasu, aż się pogryzą.