Aktywne Wpisy

MonazoPL +120
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +243
źródło: 1000002501
Pobierz

Mieć taką szansę zatopić PIS i się zesrać metr przed kiblem, to trzeba być po prostu Bosakiem i Memcenem
#polityka #bekazkonfederacji
@okradzione: Czy Kaczyński go wykorzystał? Nie powiedziałbym absolutnie. Bardziej to Mentzen i konfa po prostu sami do nich próbowali się przykleić.
- mogl przyłożyć palec do rozwalenia pisu - inny prezydent, nowe ustawy w sądownictwie, rozliczenia na pełnej, brak ułaskawień dla pisiorow
- mialby juz tylko jednego rywala na scenie politycznej i realną szansę na rozwalenie duopolu
- dal przyzwolenie na głosowanie na Batyra a teraz jest upokarzany przez Kaczyńskiego
- nie mam wątpliwości, ze i tak chętnie wejdzie z nim w koalicję jak będzie trzeba xd
@Cztero0404: Kaczyński osobiście nie wyciągał ręki do Konfederacji, robił to Nawrocki, ale po pierwsze bez aprobaty Jarosława nikt by się nie odważył na takie kroki, a po drugie Kaczyński nie bez powodu dopiero po wyborach odcina się od Konfederacji.
Nie bardzo wiem na co Konfederacje (Mentzenowa i Braunowa) liczą, PiS
Największą beka będzie jak konfederacja wejdzie do Sejmu z większą ilością poslow, Kaczyński wyciągnie mu tylko posłów niezbędnych do większości a Mentzen skończy jak Kukiz. Z gościa co mógł całkowicie zmienić polską scenę
@szychun: tak jak w 2015 roku, rozłam w konfie, Gowin i 4,76 xD trzymam kciuki :)
@LukasUK: Taki sam jak kiedyś Samoobrona. Sojusz do czasu, aż się pogryzą.