Wpis z mikrobloga

TEN POST NIE ATAKUJE ANI NIE OBRAŻA INNYCH OSÓB

TO JEST JAKIŚ ŻART #moderacja! Weźcie to wyplusujcie, bo ja już mam tego dosyć. Ciągle wszystko usuwają a realnie szkodliwe treści sobie tu wiszą.

Wymoderowana treść to mój komentarz, który podsumowuje film pokazujący jak osoba o ciemnym kolorze skóry morduje brutalnie białą kobietę i nikt wokół nie reaguje nazywając tych wszystkich ludzi tak, jak powinni być nazwani i obrazujący dramaturgię tej sytuacji, gdy kobieta przez długie pół minuty wiedziała, że umiera i nie mogła nic z tym zrobić. Dodatkowo w tym wpisie przypominam, że w szkole uczono mnie, że to biali są rasistami wobec osób o ciemnym kolorze skóry a de facto jest na odwrót. Tak samo jak to, że mieszkańcy państwa Izrael byli bezbronnymi ofiarami austriackiego malarza a de facto dzisiaj są oprawcami i mordują dzieci, bombradują szpitale a ich przywódca Benjamin Netanjahu jest wcieleniem diabła.

I ja totalnie nie wiem o co chodzi, bo w zasadzie moje określenia były delikatne. Jakieś 10+ lat temu na wykopie można było nazywać rzeczy po imieniu i nikogo to nie obchodziło. Jeśli ktokolwiek mógłby się czuć obrażony, to osoby pokazane na tym filmie, w tym morderca, którzy nie mają pojęcia o istnieniu tego portalu. To jak to jest? Chronimy godność jakiś randomowych ludzi a gnoimy i pozwalamy gnoić innych użytkowników wykop.pl? WTF?

To co robi moderacja na wykopie to jest ABSURD. Co się z nimi stało? Co to za policja?

#moderacja #moderacjacontent #boldupy #gorzkiezale #wolnoscslowanawykopie
ChickenDriver2 - TEN POST NIE ATAKUJE ANI NIE OBRAŻA INNYCH OSÓB

TO JEST JAKIŚ ŻART ...

źródło: image

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach