Wpis z mikrobloga

I wy sie dziwicie, ze lekarze są w gabinetach w-------i i agresywni jak połowa tego narodu to debile i szury.
Siedzisz z takim w gabinecie a on p------i, że w internecie to pisali że a-----l nie szkodzi, szczepionki zabijają, a lek na raka juz istnieje. Ludzie do ktorych nic nie dociera bo "oni wiedzą lepiej".
To jest obraz tego narodu. Dopóki sie nie zderzyĺem sie z takimi co nawet nie potrafią się podpisać, to nie wiedzialem.

Sam pamiętam chłopa który przyszedł gadać, że putin jest super bo ratuje ukraińskie dzieci.

#polska #ukraina #lekarz #lekarze
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BobekRobek: Z jednej strony to prawda, a z drugiej strony w gabinetach przy wizytach na nfz wkurzeni lekarze specjaliści bo zaproszą na wizytę 5-15 minut w swoim prywatnym gabinecie za 300-600 zł za wizytę oczywiście bez faktury. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel: Oczywiście bo najwyraźniej opowiadasz podobne bajki jak ci pacjenci ( ͡° ʖ̯ ͡°) w tych wszystkich klinikach na pięknych rejestracjach to tylko się witasz a lekarzowi płacisz w gabinecie?
  • Odpowiedz
I wy sie dziwicie, ze lekarze są w gabinetach w-------i i agresywni jak połowa tego narodu to debile i szury.

Siedzisz z takim w gabinecie a on p------i, że w internecie to pisali że a-----l nie szkodzi, szczepionki zabijają, a lek na raka juz istnieje. Ludzie do ktorych nic nie dociera bo "oni wiedzą lepiej".

@BobekRobek: jest sporo takich pacjentów, znajomi czasem opowiadają co lepsze historie...
  • Odpowiedz
Ludzie do ktorych nic nie dociera bo "oni wiedzą lepiej".

@BobekRobek: to jest typowa praca z klientem, kiedyś pracowałem w serwisie komputerowym i typowe eksperty się znajdywały np."Jak mi pan Wi-Fi założył, to klawiatura nie działa."
  • Odpowiedz
lekarze specjaliści bo zaproszą na wizytę 5-15 minut w swoim prywatnym gabinecie za 300-600 zł za wizytę oczywiście bez faktury

@Nowystaryziel: każda przychodnia wystawia rachunki
  • Odpowiedz
gdzie niby tych faktur nie dają? Ja płacę w rejestracji i zawsze biorę fakturę bo mam zwrot z medicover.

@walciak: dokładnie, ale debile tego nie wiedzą, bo do lekarza dalej chodzą z mamą
  • Odpowiedz
Siedzisz z takim w gabinecie a on p------i, że w internecie to pisali że a-----l nie szkodzi, szczepionki zabijają, a lek na raka juz istnieje.

@BobekRobek: Sam tak raz miałem, spytałem się dentystki dlaczego fluoryzuje mi zęby a ona już w takim trybie obronnym warknęła że to normalna procedura. Okazało się że jest mnóstwo szurów którzy wierzą że fluor to kolejny spisek i trucizna czy jakoś tak, dentystka miała już
  • Odpowiedz
@Ilirian: ja nie zlicze przypadków mówienia komus ze ciśnienie 170/110 nie jest zdrowe dla 60 latka a ludzie i tak swoje ze to spisek bigpharmy bo ono sie czują dobrze. Larwy na ranach niedokrwiennych. Kapusta na wrzody żołądka, lewatywa z kawy, odkwaszania organizmu i inne magiczne wierzenia.
Kiedys trafiła do szpitala taka co miala 270 i mówiła ze dla niej to zdrowe.
Przychodzą i gadają sami ze spiski na świecie,
  • Odpowiedz

@BobekRobek: A-----l szkodzi. Sczepionki 'mogą' zabijać (skutki uboczne, ale taka jest medycyna, realnie - poświęcenie garstki by przeżyła większość) (a temat szczepionek covidowych to jest coś całkowicie innego niż tego co używaliśmy dotychczas, między innymi
  • Odpowiedz