Wpis z mikrobloga

I wy sie dziwicie, ze lekarze są w gabinetach w-------i i agresywni jak połowa tego narodu to debile i szury.
Siedzisz z takim w gabinecie a on p------i, że w internecie to pisali że a-----l nie szkodzi, szczepionki zabijają, a lek na raka juz istnieje. Ludzie do ktorych nic nie dociera bo "oni wiedzą lepiej".
To jest obraz tego narodu. Dopóki sie nie zderzyĺem sie z takimi co nawet nie potrafią się podpisać, to nie wiedzialem.

Sam pamiętam chłopa który przyszedł gadać, że putin jest super bo ratuje ukraińskie dzieci.

#polska #ukraina #lekarz #lekarze
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Sam pamiętam chłopa który przyszedł gadać, że putin jest super bo ratuje ukraińskie dzieci.

@BobekRobek: Ale takie zaburzenia się leczy u psychiatry, mam nadzieję że tam to miało miejsce?
  • Odpowiedz
  • 0
@AlexBrown: ja tobie pisze jak jest a nie jak tobie sie wydaje. Dla mnie tez nie jest logiczne ze ktos idzie do lekarza i gada o polityce ale co 5 osoba zaczyna temat o "remoncie domu, podatkach, składkach, ze trzeba czekać, politycy klamią, ukraincy winni" i to tak leci.
To ze to nie jest dla ciebie logiczne bo tak nie robisz nie znaczy ze inni nie robią.
  • Odpowiedz