Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukiii99 mężczyźni stanowią 54,5% a kobiety 45,5% wszystkich użytkowników iPhone’ów w Polsce, według danych demograficznych z listopada 2024 r. opublikowanych przez start.io 🤓
  • Odpowiedz
@lukiii99:

O co chodzi z tą podjarką na te przepłacone telefony ?

Nazywanie iPhona przepłaconym w 2025 roku xDDD

koleś, dzisiaj wszystkie flagowe modele są przepłacone
  • Odpowiedz
Może to głupie co napisze, ale ch*j. Czy wy też zauważyliście, że co druga dziewczyna ma iPhona? O co chodzi z tą podjarką na te przepłacone telefony ?

@lukiii99: Tak, co najmniej od 2012 roku. Chodzi po prostu oto, że te telefony są modne, wielu wciąż się kojarzą z czymś droższym takim bmw/mercedesem/audi w świecie komórek chociaż wiadomo to idiotyczne jest, ameryczka a juleczka musi być cool. Czy przepłacone nie
  • Odpowiedz
@lukiii99: Polecę swoją starą teorią. Dziewczyna, która ma iPhone'a:
1) ślepo podąża za trendami
2) ma tendencję do przepłacania
3) jest upośledzona technologicznie.

Nie znam ŻADNEJ baby, która ma iPhone'a i przeczyłaby powyższemu. Jeżeli dodamy do tego postsowiecki mental Polaków, to mamy urządzenie idealnie skrojone pod julki, bo sprzęt Apple to w większości urządzenia dla aspirujących biedaków.
  • Odpowiedz
@lukiii99: zapewne nie z tych powodów, ale ja mam iPhone bo tak wolę. Całe życie miałem Androida i kupiłem 4 lata temu najtańszego możliwego nowego iPhone i skurczybyk działa. Jak sobie przypomnę, że Xiaomi daje Ci apke fabryczną do oczyszczania telefonu bo słabo działa bez tego to łapie mnie cringe. iPhone wyjąłem z pudełka, pobrałem co trzeba i 4 lata chodzi, nie wiem czy go restartowałem w ciągu ostatnich 2
  • Odpowiedz
Często jednak droższe od flagowca androida.

@Gabrych92: Nie przesadzaj. Jeśli weźmiesz flagowego Iphona i flagowego Samsunga na przykład to one mniej więcej tyle samo będą kosztować.
  • Odpowiedz
@Gabrych92: ja do dzisiaj nie rozumiem co ludzie oczekują więcej jeszcze od telefonów. Mam pro 12 kupionego używanego i dalej nie mam pojęcia po co mi coś jeszcze lepszego. Serio nie rozumiem czemu ktoś miałby kupować jakiekolwiek flagowce, bo chyba że raz na 5-6 lat.
  • Odpowiedz
@Tokko: Ja przerobiłem różne wynalazki. Xiaomi, Motorola, teraz ZTE Red Magic. Wszystko flagowce, jak jeszcze kosztowały znośne pieniądze. ZTE czasem wariuje GPS i apki potrafią przymulić mimo najlepszego procka, ładowanie ich po jakimś czasie nieużywania też jakieś niemrawe. Najlepiej mi się używało Motoroli Edge 30 Ultra. Teraz jak wezmę to chyba OnePlus, Nothing albo Oppo. Dotychczas każdy ze smartfonów jak coś miał lepszego, to w innych kategoriach miał trochę gorszego.
  • Odpowiedz
@lukiii99 trzymaj się tam
Żeby mama cię nie w------a z domu
Znajdź jakaś pracę, bo mimo, że tam za dwa tysiące czy ile, ale wiesz, no
Trzeba, k---a, bo to jest przymus, bo stara w--------i z chałupy i będzie świst tylko szedł
  • Odpowiedz