Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +380
Bezwarunkowy dochód podstawowy już istnieje.
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
źródło: image
Pobierz
Krzewiciel_prawdy +127
Jaka jest realna wartość wszystkiego? ¯\(ツ)/¯
#ekonomia #kiciochpyta #finanse #gospodarka #gielda #prawosturgeona #pareto
#ekonomia #kiciochpyta #finanse #gospodarka #gielda #prawosturgeona #pareto
źródło: 150cd220d57550b1bbab4251b0c1065e7e371f60c146bf4afca5539f4338ae36
Pobierz

źródło: pke-ja-jesio-nie-logo-pko-banku-przerobka-wykop
PobierzA wiecie co jest najlepsze? Ja dopiero w tym roku się dowiedziałem, że to był brat i siostra a nie para
Jak to xD
@Normalny-czlowiek: nie no to było jakieś max 2 lata temu. Chyba 2018 dokładnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://wykop.pl/wpis/34740319/mirki-potrzebuje-chyba-pomocy-wczoraj-z-rozowypase
Wczoraj z #rozowypasek wyszliśmy na miasto, ona ze swoimi znajomymi, ja ze swoimi. Mnie już melanż mocno poniósł, więc stwierdziłem, że wracam do domu. Napisałem do niej czy wraca ze mną, jednak ona stwierdziła, że idą z koleżankami na after do znajomego
Miłość jest w stanie pokonać wszystkie przeciwności losu. Nawet Zespół Downa 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Ogolnie brat z siostrą byli na osobnych imprezach na mieście i postanowili się zgadać aby razem wrócić... nie pykło.
Rano jak op odczytał wiadomości to postanowił zrobić bejta na wykopie, że to jego dziewczyna i ludzie będą pisać że rogacz że go zdradza itp. chwyciło bardzo dobrze.
Przyznał się później jak ktoś go o tą sytuację pytał czy dalej są razem i opisał, idzie znaleźć