Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1316
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +8
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Komentarz usunięty przez autora
Szkoda tylko że coraz więcej serwisow uniemożliwia zakładania kont na maile z +
Kiedyś prowadziłem korespondencję z adminem takiej strony, powoływałem się na standardy RFC, ale ostatecznie poległem bo: "ja tu jestem adminem, w---------j" (koloryzowane)
Nawet końcówki potrafili zmieniać lub losować, o2.pl miało kilka dodatkowych np. tlen.pl i pisząc na dowolną, trafiało na jedno konto zgodnie z loginem. Zdarzyło się, że dostałem spam na nieużywaną końcówkę.
No ale aliasy/loginy zwykle mają limit, a plusy i kropki można zmieniać dowolnie, choć nie dają pełnej gwarancji skąd wyciekło.