Wpis z mikrobloga

#silownia #mikrokoksy #medycyna #endokrynologia

Od lat jestem leniwy i letargiczny, potrafie sporo spac. Podejrzewalem, ze to niski poziom T, ale wedlug wynikow jest dokladnie w druga strone. 923 ngdl to juz poziom jak na TRT, powinienem miec chyba nadmiar energii. Dobre samopoczucie jest, zero wahan nastroju i jestem uparta menda. Zadnych lekow nie biore, jedynie tryptany na migrene. Zrobie pelen panel, ale moze ktos podpowie, na co zwrocic uwage? Estrogen, tsh?
Miziobot - #silownia #mikrokoksy #medycyna #endokrynologia

Od lat jestem leniwy i le...

źródło: qwee

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Miziobot: gosci z tym sesciem to propaganda kulturystow.
moj kolega sie mega hujowo czul, dół, gruby, caly czas gra, wysysial bardzo szybko. Jest chyba najbardziej pokojowym człowiekiem na ziemii. poszedl se zbadac tescia wyszla mu jakas turbo ponad norme także XD
  • Odpowiedz
@Catmmando: True. I jeszcze bardziej kisnę jak typy mają testa na poziomie 400-500 i rozważają trt w wieku 25-30 lat, bo im progres nie idzie, podczas gdy ja mam 80kg przy 8% bfa i mam formę, gdzie co chwile ktoś na siłce podbija i pyta co biorę xD, a na badaniach testa miałem zawrotne 550.
  • Odpowiedz
  • 0
@raseri: Dzieki, dales mi do myslenia jako jedyny w tej nitce. Ziewam duzo na silce, czyli szybko sie przegrzewam i to prawdopodobnie ma zwiazek z serotonina. Podzialam w tym kierunku, dzieki!
  • Odpowiedz
@Miziobot: spoko. To nie będzie przyczyna ale jak dochodzi do tego ziewanie to zwrócił bym też uwagę na kofeinę etc.
Naturalnie jak się czujemy ospali to chcemy się "doładować" więc kawa (pita z mlekiem wcale nie musi pobudzać), przedtreningówka, Energetyk.
A jednym z pierwszych objawów przedawkowania kofeiny to senność. Zostawiłem tylko kawę i napoje zero i na treningach już nie ziewam.

Co do serotoniny czy noradrenaliny to był to mój
  • Odpowiedz