Aktywne Wpisy
aircod +24
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

Ziom166 +6
A stał pies ten wykop, wracam za pół roku. Do zobaczenia 17.05.2026, jak nie zapomne

źródło: a5gvl2
PobierzProgramista- jestem kimś bo zarabiam 3-4k Euro miesięczni czyli tyle co zwykły pracownik fizyczny na zachodzie. xD
@Milioner_z_Choroszczy: wartość wszystkich posiadanych zasobów, pomniejszona o wartość należności. Mam mieszkanie warte jakieś 800k, drugie mniejsze mieszkanie (warte może 150k?), które służy mi i żonie jako biuro do pracy zdalnej. Do tego akcję Tesli warte jakieś 834k na ten moment. Brak kredytów.
Racja. Zaciekawiło mnie to bo mam kolegę który również dobrze zarobił na programowaniu i szeroko mówi że 'chciał zostać milionerem przed trzydziestką, wziął się ostro do roboty i to osiągnął'. Milion pln majątku w dzisiejszych czasach to zwykła rodzina w Polsce powiatowej z domkiem i tucsonem albo babcia z M3 w Warszawskim bloku ( ͡º ͜ʖ͡º) Żeby nie było że biję pianę to