Aktywne Wpisy

KitaxKita +1258
Często pojawia się argument
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura
no ogólnie konfitura ma rację, ale forma protestu jest zła
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura

CipakKrulRzycia +37
źródło: 1000000462
Pobierz

![BILD: Na niemieckich uczniów wywierana jest presja żeby przejść na Islam [DE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/15f0ceab1cb3a06cd69ac5a7688facce8e78ff8caf9299524c0b1da160870fd0,q80.jpg)

źródło: a5gvl2
PobierzProgramista- jestem kimś bo zarabiam 3-4k Euro miesięczni czyli tyle co zwykły pracownik fizyczny na zachodzie. xD
@Milioner_z_Choroszczy: wartość wszystkich posiadanych zasobów, pomniejszona o wartość należności. Mam mieszkanie warte jakieś 800k, drugie mniejsze mieszkanie (warte może 150k?), które służy mi i żonie jako biuro do pracy zdalnej. Do tego akcję Tesli warte jakieś 834k na ten moment. Brak kredytów.
Racja. Zaciekawiło mnie to bo mam kolegę który również dobrze zarobił na programowaniu i szeroko mówi że 'chciał zostać milionerem przed trzydziestką, wziął się ostro do roboty i to osiągnął'. Milion pln majątku w dzisiejszych czasach to zwykła rodzina w Polsce powiatowej z domkiem i tucsonem albo babcia z M3 w Warszawskim bloku ( ͡º ͜ʖ͡º) Żeby nie było że biję pianę to