Aktywne Wpisy

sztokula +566
Cześć, napisałem do barbera Wilczenzo Barber Shop z Łodzi z propozycją stworzenia strony WWW w zamian dostałem odpowiedź, że chętnie wyruchałby moją żonę.
Ich fb: https://www.facebook.com/share/1J41DXS7e3/
Żenujący akt idotyzmu
#wykop #barber #lodz #fryzjer #programista15k
Ich fb: https://www.facebook.com/share/1J41DXS7e3/
Żenujący akt idotyzmu
#wykop #barber #lodz #fryzjer #programista15k
źródło: 1000051053
Pobierz
Banja_Luka +80
źródło: 1000006634
Pobierz

Cześć, piszę z anonima, bo pewnie mnie wytrzecie mną podłogę. Chciałam się odnieść do tematu jaki się często przewija, że kobiety odrzucają 95% facetów na Tinderze. Chcę opowiedzieć jak to faktycznie wygląda z perspektywy kobiety.
Zaznaczę na początek, że szukałam tam miłości, tak możecie się pośmiać. Jak się pierwszy raz zarejestrowałam na Tinderze (w ogóle pierwszy raz szukałam kogoś przez Internet), wyskoczył mi profil jakiegoś chłopaka no i nie wiedziałam co robić, w lewo, czy w prawo. Stwierdziłam, że zostawię to do jutra. Wieczorem znowu włączyłam aplikację i postanowiłam, że kupię tego Tinder golda, przynajmniej będę wiedzieć kto mnie plusuje. I co się okazało? Po 24h miałam 400 par. Teraz trzeba było odsiać, żeby było do kogo napisać. Odrzucałam wszystkich zagranicznych gości, wszystkie fejk konta, konta bez opisu, zdjęć, no i oczywiście wszystkich, którzy nie szukali poważnego związku. Brzydkich też, ale szczerze, widziałam tylko kilku, reszta to normalne chłopaki. I wiecie ile mi zostało sensownych kandydatów? 50. Czyli odrzuciłam niecałe 90% chłopaków.
Tak, że chce pokazać jak łatwo osiągnąć taki wynik wcale nie będąc wybredną.
Co do fejkowych kont to w tym roku w walentynki było ich bardzo dużo, tak dużo, ze nie sądzę, żeby ktoś się bawił tylko Tinder zwiększał sztucznie ruch. Wszystkie wyglądały tak samo i dało się to poznać.
#tinder #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
📒 Notatka moderatora: #takbylo
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: jak chciałaś udowodnić jak to kobiety mają ciężko to coś ci nie wyszło
@mirko_anonim: 50 par to większośc z nas nie widzi nawet przez cały rok xD
A ja myślałam, że jak ktoś przesuwa kogoś w prawo, to oznacza, że chce tę osobę poznać... Po co zbierać tyle par, żeby robić kolejny odsiew? Opka jeszcze pewnie czeka aż sami do niej napiszą, nie wiem co chciała udowodnić, chyba zbaitować po