Wpis z mikrobloga

✨️ Jak wygląda korzystanie z Tindera z perspektywy kobiety
Cześć, piszę z anonima, bo pewnie mnie wytrzecie mną podłogę. Chciałam się odnieść do tematu jaki się często przewija, że kobiety odrzucają 95% facetów na Tinderze. Chcę opowiedzieć jak to faktycznie wygląda z perspektywy kobiety.

Zaznaczę na początek, że szukałam tam miłości, tak możecie się pośmiać. Jak się pierwszy raz zarejestrowałam na Tinderze (w ogóle pierwszy raz szukałam kogoś przez Internet), wyskoczył mi profil jakiegoś chłopaka no i nie wiedziałam co robić, w lewo, czy w prawo. Stwierdziłam, że zostawię to do jutra. Wieczorem znowu włączyłam aplikację i postanowiłam, że kupię tego Tinder golda, przynajmniej będę wiedzieć kto mnie plusuje. I co się okazało? Po 24h miałam 400 par. Teraz trzeba było odsiać, żeby było do kogo napisać. Odrzucałam wszystkich zagranicznych gości, wszystkie fejk konta, konta bez opisu, zdjęć, no i oczywiście wszystkich, którzy nie szukali poważnego związku. Brzydkich też, ale szczerze, widziałam tylko kilku, reszta to normalne chłopaki. I wiecie ile mi zostało sensownych kandydatów? 50. Czyli odrzuciłam niecałe 90% chłopaków.
Tak, że chce pokazać jak łatwo osiągnąć taki wynik wcale nie będąc wybredną.

Co do fejkowych kont to w tym roku w walentynki było ich bardzo dużo, tak dużo, ze nie sądzę, żeby ktoś się bawił tylko Tinder zwiększał sztucznie ruch. Wszystkie wyglądały tak samo i dało się to poznać.

#tinder #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

📒 Notatka moderatora: #takbylo

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czarnoibialo: po pierwsze nikt nikomu nie każe obskakiwać tej 50 w jeden dzień jeden po drugim. po drugie kobieta na tinderze i tak nie musi się za bardzo wysilać w tych rozmowach bo albo beciaki sami będą nadskakiwać, albo chady szybko będą przechodzić do rzeczy.
  • Odpowiedz
I wiecie ile mi zostało sensownych kandydatów? 50. Czyli odrzuciłam niecałe 90% chłopaków.

Tak, że chce pokazać jak łatwo osiągnąć taki wynik wcale nie będąc wybredną.

@mirko_anonim: 50 par to większośc z nas nie widzi nawet przez cały rok xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
miła-strażniczka-93: @czescmampytanie

po pierwsze nikt nikomu nie każe obskakiwać tej 50

A ja myślałam, że jak ktoś przesuwa kogoś w prawo, to oznacza, że chce tę osobę poznać... Po co zbierać tyle par, żeby robić kolejny odsiew? Opka jeszcze pewnie czeka aż sami do niej napiszą, nie wiem co chciała udowodnić, chyba zbaitować po
  • Odpowiedz