Aktywne Wpisy

źródło: temp_file337630609088736524
Pobierz
EricCartman96 +218
Cześć alkoholowe świry, dziś mija mi 150 dni bez alkoholu, jest to najdłuższy czas abstynencji od popadnięcia w alkoholizm tj od 2012 r. Poprzedni taki okres abstynencji miałem w 2015r. ok 145 dni
Jeśli chodzi o plusy to schudłem z 8 kg bez zbytniego wysiłku. Piłem ok 40 piw tygodniowo. Ale nadal mam problemy ze snem, nadal zbytnio nie wychodzę z domu oprócz pójścia do pracy itp.
#alkoholizm
Jeśli chodzi o plusy to schudłem z 8 kg bez zbytniego wysiłku. Piłem ok 40 piw tygodniowo. Ale nadal mam problemy ze snem, nadal zbytnio nie wychodzę z domu oprócz pójścia do pracy itp.
#alkoholizm

#anonim #zalesie #polacy #emigracja #niemcy #amazon
Mięsna masa - wyznanie kołchoźnika
Tak postrzegam lud przaśny robotniczy wyrobników polskich na emigracji
O, ludu przaśny
Kiedyś grałem w teatrze
Otaczałem się ludźmi wrażliwymi na sztukę, na słowo
A dziś? Nie zostawszy aktorem błąkam się po krainach obcych w poszukiwaniu środków do życia i otoczony zewsząd masą ludzką tak dalece dla mnie nie zrozumiałą gdyż taplającą się li tylko w sprawach powszednich a więc w pracy i zakupach i gadaninie o innych pracownikach.
A przecież Mickiewicz pisał w jednym z wierszy: potrzeba mi lotu!
I dziś tak dobitnie te słowa wybrzmiewają w mojej duszy, zwłaszcza gdy jeden z pracowników podjechał "audicą" i puścił na cały regulator "umpa umpa" z głośnika. Doprawdy gardzę tym ludem. Jeszcze podgłośnił. Codziennie rano doświadczam metafizyki, wrażliwości na piękno, na treść poranka na tę świeżość poranną, którą człowiek doświadcza, że oto zaczyna nowy dzień itd. Zajeżdżam na parking a tam wyrobnicy dyjabelscy o banałach wulgarnie rozprawiają. Oto moja codzienność.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt