Aktywne Wpisy

MonazoPL +137
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
Mega_Smieszek +285

źródło: temp_file6511498004547315211
Pobierz@bednar_WSRH: Jeszcze go nie widziałem, ale dla Gibsona bym go obejrzał. Pewnie jest fenomenalny.
@efeeem: Mama mi o nim opowiadała. I dla mnie big nono.
Mam tez tak z innymi filmami z dziecinstwa, ktore odcisnely jakis duzy ladunek emocjonalny w glowie. Ze sa one mocnymi wspomnieniami, nierealnymi troche jak sen a z drugiej strony strach jest realny. Moj mozg tez nie potrafil zrozumiec wtedy wszystkich scen, emocji i tego co sie dzieje w
Miałem z 9 lat i obejrzałem z moim starym COŚ w kinie. Rok 1982 pani na kasie mówi że to nie jest film dla dzieci a stary jej na to że on wie co jest dla mnie a co nie xD
Koszmary miałem z rok xD
A oglądaliśmy to na szkolnej świetlicy jak miałem 7 lat - chyba trzy razy łącznie
Komentarz usunięty przez autora
Obejrzałem jak miałem 7 lat, do dzisiaj mam koszmary z Xenomorphem w roli głównej (╯︵╰,)
źródło: obraz
Pobierzjak teraz ogladam to beka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: images (1)
Pobierz