Aktywne Wpisy

Randy_the_Ram +302
Pozdrawiam z Afganistanu!
Udało mi się wjechać do tego p--------o kraju, ale wystąpił problem. Tłukłem się stopem na granicę i nie zdążyłem wyrobić wizy. Jutro jest święto i wizę dostanę dopiero pojutrze. Pan talib przywiózł mnie na motorku do hotelu, który jest na terenie Afganistanu, ale mam zakaz opuszczania go, bo jakby nie patrzeć jestem tu nielegalnie. Na szczęście wifi jest zajebiste, a chłopaki z obsługi jeżdżą mi po fajki i kebaby
Udało mi się wjechać do tego p--------o kraju, ale wystąpił problem. Tłukłem się stopem na granicę i nie zdążyłem wyrobić wizy. Jutro jest święto i wizę dostanę dopiero pojutrze. Pan talib przywiózł mnie na motorku do hotelu, który jest na terenie Afganistanu, ale mam zakaz opuszczania go, bo jakby nie patrzeć jestem tu nielegalnie. Na szczęście wifi jest zajebiste, a chłopaki z obsługi jeżdżą mi po fajki i kebaby
źródło: 1000012315
Pobierz
Atreyu +108
Mieszkanie pet friendly - ale zwierzętami jesteście Wy xD
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
źródło: jj32g5ek7ubg1
Pobierz

źródło: temp_file6511498004547315211
Pobierz@bednar_WSRH: Jeszcze go nie widziałem, ale dla Gibsona bym go obejrzał. Pewnie jest fenomenalny.
@efeeem: Mama mi o nim opowiadała. I dla mnie big nono.
Mam tez tak z innymi filmami z dziecinstwa, ktore odcisnely jakis duzy ladunek emocjonalny w glowie. Ze sa one mocnymi wspomnieniami, nierealnymi troche jak sen a z drugiej strony strach jest realny. Moj mozg tez nie potrafil zrozumiec wtedy wszystkich scen, emocji i tego co sie dzieje w
Miałem z 9 lat i obejrzałem z moim starym COŚ w kinie. Rok 1982 pani na kasie mówi że to nie jest film dla dzieci a stary jej na to że on wie co jest dla mnie a co nie xD
Koszmary miałem z rok xD
A oglądaliśmy to na szkolnej świetlicy jak miałem 7 lat - chyba trzy razy łącznie
Komentarz usunięty przez autora
Obejrzałem jak miałem 7 lat, do dzisiaj mam koszmary z Xenomorphem w roli głównej (╯︵╰,)
źródło: obraz
Pobierzjak teraz ogladam to beka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: images (1)
Pobierz