Aktywne Wpisy

lubie-sernik +123
Nie wiem co mam robić... W sobotę mam płynąć na wyspę Kho Pi Pi, ale od dwóch dni non stop pada deszcz. I to nie taki zwykły deszcz, tylko jest ulewa.
Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji.
Jak sprawdzam pogodę to w kolejne dni też ma ciągle padać. To bez sensu płynąć na wyspę, ale z drugiej strony co mam robić... Przecież nie będę siedział w Ao Nang dwa tygodnie.
Codziennie na śniadania chodzę do takiej fajnej restauracji.
źródło: IMG_20260702_234516
Pobierz
Ukiss +101
W piłkarskiej Ekstraklasie nigdy nie występowała drużyna z województwa lubuskiego.
To jedyne takie województwo. Choć liczy milion mieszkańców i znajdują się tu duże miasta jak Zielona Góra czy Gorzów Wielkopolski, futbol zawsze był tu w cieniu żużla.
To właśnie żużel rządzi sercami lubuskich kibiców. Derby Falubazu z gorzowską Stalą elektryzują całe województwo - zupełnie odwrotnie niż mecze ligowej piłki nożnej, które nie budzą większych emocji.
W
To jedyne takie województwo. Choć liczy milion mieszkańców i znajdują się tu duże miasta jak Zielona Góra czy Gorzów Wielkopolski, futbol zawsze był tu w cieniu żużla.
To właśnie żużel rządzi sercami lubuskich kibiców. Derby Falubazu z gorzowską Stalą elektryzują całe województwo - zupełnie odwrotnie niż mecze ligowej piłki nożnej, które nie budzą większych emocji.
W

źródło: temp_file6511498004547315211
Pobierzźródło: 1000011693
PobierzBenny Hill,
myślałem że jak wyłącze telewizor to mnie telewizor będzie ścigał
źródło: 1000135941
Pobierzźródło: thing9
Pobierz11 lat. Scena jak robót rozwala typowi łeb i tym podobne
Do tej pory mam koszmary xD
@jan_zwyklak:
Pamiętam jak moja starsza siostra bała się go oglądać sama xD. Moim zdaniem film dobrze się zestarzał tylko przemysł filmowy przeorał ten gatunek, vide REC czy Paranormal Activity. Poza tym pamiętajmy - to był pierwszy film w historii z tego typu kampanią.
źródło: home5
Pobierz