Aktywne Wpisy

malutak9913 +1465
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Lardor +192
A ci jeszcze SCT wprowadzają xd to miasto jest coraz większym memem #krakow
źródło: temp_file5488663286296522440
Pobierz

źródło: 1000019752
PobierzDziała po rodzicach, robili 8h w pracy a po południu 8h na budowie.
To było twardzi i robotni ludzie, nie to co dzisiejsze Julki co to żadnego narzędzia do ręki nie wezmą bo się tipsy połamią i skóra pobrudzi...
W środku poza głównymi pomieszczeniami, reszta stała długo niewykończona.
Sam mam taki przypadek w rodzinie - najstarszy brat mamy dostał ziemię od ojca, większość rodziny pomagała przy budowie, wykończyli jako tako tylko piętro (nie wiem w
@jmuhha: Nikt w rok tego nie stawiał tylko długie lata często mieszkając w wykończonej połowie. Sam z 5 lat mieszkałem na parterze z dwójką rodzeństwa w 8m pokoju ze schodami zabitymi dechami i styropianem bo na piętrze hulał wiatr bo nie było nawet okien,
Ba, nawet na twoim zdjęciu masz niewykończony dom pewnie od jakiś 30 lat xD
Jak stawiali? Powoli i siła własnych
No ale jak widać na fotce. Tyle lat a dom niedokończony. Na wsi częsty temat
Ale to ludzie ze stali, z nieba się leje a ten n--------a do 21 XD
@rydzo: bo myśleli że na piętrze zamieszka któreś dziecko gdy dorośnie i się ożeni/wyjdzie za mąż, tymczasem mieszkają na wichurze w Polsce B gdzie jedynym pracodawcą jest ferma pieczarek z najniższą krajową od Janusza Łaskawego do interesu dokladajacego i dzieci rozjechały się po kraju/Europie w poszukiwaniu pracy, wszyscy są w domu razem wyłącznie na Wielkanoc/Boże Narodzenie