Wpis z mikrobloga

Jak mnie ta hipokryzja drażni... Jadą do Watykanu, paradują, klękają, udają zagorzałych chrześcijan, a w niczym im to nie przeszkadzało, żeby sobie zrobić bachora w wieku 16 lat (żona), albo z katolickimi cnotami w sercu lać się w lesie, załatwiać dziwki i owalić dziadka na kawalerkę (mąż).

Rzyg.

#bekazprawakow #nawrocki #hipokryzja #polityka
budep - Jak mnie ta hipokryzja drażni... Jadą do Watykanu, paradują, klękają, udają z...

źródło: zalosne

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@budep: A co ma chrześcijaństwo do robienia sobie dziecka w wieku 16 lat bo z tego co mi wiadomo to w Biblii nic na ten temat nie ma, jak już to katolicyzm do tego się odwołuje ale nawet większość katolików nie stosuje się do zasad kościelnych
  • Odpowiedz
A co ma chrześcijaństwo do robienia sobie dziecka w wieku 16 lat bo z tego co mi wiadomo to w Biblii nic na ten temat nie ma

@guwno79281: Czyli kosciol dopuszcza pozamalzenski s-x? A tego to nie wiedzialem.

No chyba ze maz jej dzieciaka zrobil :DDD
  • Odpowiedz
@budep: Przecież to jest wręcz podręcznikowy obraz polskiego katolika. Ci co siedzą w pierwszych ławach w kościele i najgłośniej śpiewają mają najwięcej na sumieniu. U Batyra w chałupie dodatkowo cała ściana w salonie w matkach boskich, red flag w c--j xD
  • Odpowiedz
@budep: nie zabijaj, nie kradnij, nie pożądaj żony bliźniego swego, ani żadnej rzeczy, która jego jest. To tak na wstępie dla Pana sutenera, jeżeli chodzi o jawne łamanie 10 przykazań. Publicznie. Bez skruchy.

J---c najgorszego prezydenta od 45, przedstawiciela antypolakow z PiSu i konfederosji, antykatolika, ćpuna, oszuta, przestępcę i kibola, przedstawiciela ruskiej agentury.
  • Odpowiedz
ale tego przepisu to strzelam że trzyma się może 5% katolików jak nie mniej

@guwno79281: Nie no. Super sprawa ten katolicyzm. Mozesz se sam wybierac czego sie masz trzymac a czego nie. Fajna wiara :DDD
  • Odpowiedz