Wpis z mikrobloga

@Gieremek: To jest bardzie skuteczna strategia. Oni naparzają takimi spinami po 4/dzień czekając aż któryś się przyklei. I takie CPK się na przykład przykleiło. Co z tego, że reszta spinów padła śmiercią naturalną.
  • Odpowiedz
  • 31
Uchodzcy, robaki, LGBT, Niemcy, wiatraki, reparacje. I od nowa.

Że też prawakom nie jest głupio, że są wytresowanymi baranami.
  • Odpowiedz
@Gieremek to jest właśnie taktyka Mateckich. Cały czas chaos informacyjny i tworzenie nowych czynników strachu. Już same Niemcy wywołują sraczkę u naszych niezłomnych "patriotów" (reparacje, czarni inżynierowie przerzucani przez Polizei, potężny Siemens "umówiony" z Tuskiem na wiatraki i tabor kolejowy 350 km/h).
  • Odpowiedz
Nie tak dawno pisałem, że prawicowi myśliciele mają tak krótki attention span, że za tydzień nie będą pamiętać o żadnych reparacjach.

Fajnie to brzmi z waszych ust. A przypomnij mi, co ze sfałszowanymi wyborami kilkuset tysiącami wiz z afrykańskich bazarków, nieopłaconą fakturą i wszystkim, o czym (pod nazwiskiem) informował Jacek Murański? ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

@Gieremek:
  • Odpowiedz
Nie tak dawno pisałem, że prawicowi myśliciele mają tak krótki attention span, że za tydzień nie będą pamiętać o żadnych reparacjach.

Myliłem się, wystarczyły 3 dni xD

@Gieremek: masz rację szczegółów nikt nie pamięta ale emocje pozostają, Niemcy = źli, i o to tu chodzi
  • Odpowiedz
prawicowi myśliciele mają tak krótki attention span

@Gieremek: druga strona tego nie robiła? Przypnij sobie jak PO była w opozycji, to "koniec demokracji w Polsce" był co tydzień, a koniec końców PiS demokratycznie oddał władze. Będąc w opozycji trzeba grzać cały czas.
  • Odpowiedz
  • 1
@Gieremek
Nie prawda, pamiętamy.

Za to trudno spamiętać kolejnych klaunów których wypuszcza lewactwo żeby siać ferment, a to ciocia Kasia, a to Szajbus Wielgus, a to Spurkini. Ciekawa metoda kręcenia korbą. Ale widzimy to.
  • Odpowiedz