Aktywne Wpisy

yahoomlody +123
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +301
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Myliłem się, wystarczyły 3 dni xD
Łykacie te spiny jak pelikany, moi kochani zatroskany patrioci XD
#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu
Że też prawakom nie jest głupio, że są wytresowanymi baranami.
Ach, jak sobie przypomnę te robaki, miasta 15-minutowe, centra migracji, przekręcona wybory za pizzę, chusteczkę Macrona, kurs Orlenu...
Fajnie to brzmi z waszych ust. A przypomnij mi, co ze sfałszowanymi wyborami kilkuset tysiącami wiz z afrykańskich bazarków, nieopłaconą fakturą i wszystkim, o czym (pod nazwiskiem) informował Jacek Murański? ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Gieremek:
@Gieremek: masz rację szczegółów nikt nie pamięta ale emocje pozostają, Niemcy = źli, i o to tu chodzi
@Gieremek: Już nie trzeba, kolejnych obstawiam rolników na ulicach.
@Gieremek: druga strona tego nie robiła? Przypnij sobie jak PO była w opozycji, to "koniec demokracji w Polsce" był co tydzień, a koniec końców PiS demokratycznie oddał władze. Będąc w opozycji trzeba grzać cały czas.
Nie prawda, pamiętamy.
Za to trudno spamiętać kolejnych klaunów których wypuszcza lewactwo żeby siać ferment, a to ciocia Kasia, a to Szajbus Wielgus, a to Spurkini. Ciekawa metoda kręcenia korbą. Ale widzimy to.
@Vaclav:
źródło: 1000012473
Pobierz