Aktywne Wpisy

tesknilam_ +882
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +280
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

przemalował na biało-czerwone
Wystarczył jeden dzień i służby to zmywają a obsranych sprejami kamienic latami nie mogą umyć
#krakow #architektura
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-4 o 17.37.32
PobierzP------e to juz jest
@okoboji: Pochwal się elewacją koło domu. Jak stwierdzę, że obsrana to wpadam "poprawić" Oczekuję, że będziesz czekał na mnie z zimnym piwkiem i kasą. Nie robię tego za free. A i farby nie trzeba, czarną mam. Puszka wystarczy.
I tak na marginesie, te "nowe" schody symbolizują nasze barwy narodowe? Są niczym jak flaga? Pytam
@kombinerki42: to jest hit że trzeba było szukać wykonawcy do tak prostej roboty XD, nie rozumiem zachwytu tymi schodami, byłem tam i nic specjalnego.
źródło: 50aff6ed82c4d46963d74f7045a1ceac
Pobierz@ipkis123: No właśnie się nie znasz. Flaga, to płat tkaniny, najczęściej prostokątny. Barwy i wygląd flagi jest określony na podstawie ustawy zasadniczej i ustaw szczegółowych. Tu były jedynie schody pomalowane w barwy
@PiersiowkaPelnaZiol: a jak inaczej byś chciał to zrobić? Dać stówkę żulowi?
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-4 o 21.13.04
PobierzKolorowe schody są jedną z atrakcji tej dzielnicy i zamalowanie przez jakiegoś cioła według własnego widzimisię to zwykły wandalizm. Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@okoboji: Co to za służby? Bo ja tu widzę typa w kamizelce za 15zł i kawałek lancy z opryskiwacza. Daj jakiś dowód na to, że to jakieś służby.