Wpis z mikrobloga

Cześć! To już trzeci update Pollar.pl. Oto, co się zmieniło:

- Dodano "Pollar Vision", czyli wizualizacje danych na podstawie treści artykułów (wersja alpha)
- Zmniejszono liczbę błędów językowych.
- Dodano tickery w wersji desktopowej.
- Poprawiono wiele błędów.

#startup #sztucznainteligencja #ai #technologia #wiadomosci
tag do czarnolistowania: #pollar ¯\(ツ)/¯
www3 - Cześć! To już trzeci update Pollar.pl. Oto, co się zmieniło:

- Dodano "Pollar...

źródło: pollar_vision

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@www3 ehhh, a było już tak fajnie z flagami xD
Rozumiem, że nie chcesz zasłaniać za dużo obrazka, ale w wersji mobilnej to generalnie obrazek daje prawie tyle co nic ( ͡ ͜ʖ ͡)
BTW - planujesz zrobić z tego apkę?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@StonkaM: Yes sir, na razie mam wersję na iOS już zrobioną, na Androida taką bieda-wersję. Przed wrzuceniem do storów wolałbym, żeby były dopracowane. Pewnie za jakieś dwa miesiące dopiero.
  • Odpowiedz
@www3 no to na adroida czekam w kolejce ( ͡º ͜ʖ͡º)
Od kiedy zlikwidowali mi na Samsungu ichnią apkę do wiadomości, nie mam czym tego zastąpić
  • Odpowiedz
@www3:
Usiadłem na chwilę "pomacać". Widząc poprzednio (przez 5s) byłem bardzo sceptyczny - teraz: wyraźnie mniej :)

Ponieważ pewnie się w tym grzebiecie, to wywaliło błąd (a teraz: AKTUALIZACJA) i nie udało mi się znaleźć/przetestować- ale bardzo chętnie widziałbym możliwość jeszcze szerszego "wyłączania" treści. Np. usunięcie zupełnie wiadomości z zakresu sportu, kultury - technologii - albo odwrotnie: wszystkiego co ma w treści "Trump", "Putin" "Kaczyński" "Tusk" czy "Zełenski" (w tym
bialy100k - @www3:
Usiadłem na chwilę "pomacać". Widząc poprzednio (przez 5s) byłem b...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@bialy100k: Bardzo dobry pomysł. Coś w rodzaju czarnej listy, jak na Wykopie. Wolałbyś, żeby przyciski dało się klikać tak, aby można było zaznaczyć kilka naraz i żeby ustawienia były zapamiętywane nawet po zamknięciu przeglądarki?

@sm_m Troszkę to właśnie poprawiłem! :)

@Saeglopur Jasne, dodaję cię!
  • Odpowiedz
@www3: Hmm, jak ktoś ma ekran FullHD to widzi tylko jednego newsa na ekranie. Na natywnym 4k mieszczą się dwa. Przy skalowaniu którego używam mam 1,5 newsa. Już nie pamiętam jak było wcześniej, ale fajnie jakby mieściło się kilka nawet na FullHD (bo to pewnie dalej najpopularniejsza rozdzielczość). Ogólnie bardzo podoba mi się cały projekt strony, tylko wolałbym, żeby było więcej treści na ekranie.
  • Odpowiedz
Moim zdaniem filtracje powinny być takie - właściwie wszędzie, nie tylko u was :

- bez filtracji i targetowania niezależnie od moich ciasteczek - by mi się NIE tworzyła "bańka informacyjna" hodująca szurów albo pokazująca mi produkty które już kupiłem i nie chcę o kolejnych np.suszarkach do włosów oglądać miliona stron
- filtracja bieżąca (bo z całym szacunkiem ale np. o wypadku lotniczym więcej nie chcę czytać)
- filtracja zapamiętana w ciasteczka (po kliknięciu "zapamiętaj"
bialy100k - Moim zdaniem filtracje powinny być takie - właściwie wszędzie, nie tylko ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@bialy100k: Na to nie wpadłem ale brzmi serio rozsądnie, taka wielowarstwowa filtracja. To chyba będzie dokładnie kierunek, w którym będę rozwijać Pollar. Daj znać czy już działa, bo konfigurowałem CloudFlare w nocy.
  • Odpowiedz