Aktywne Wpisy

Tyrande +183
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +46
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

- Dodano "Pollar Vision", czyli wizualizacje danych na podstawie treści artykułów (wersja alpha)
- Zmniejszono liczbę błędów językowych.
- Dodano tickery w wersji desktopowej.
- Poprawiono wiele błędów.
#startup #sztucznainteligencja #ai #technologia #wiadomosci
tag do czarnolistowania: #pollar ¯\(ツ)/¯
źródło: pollar_vision
Pobierz@zt_im @AgainPsychoX @ThinkBackwards @Optimum @murdoc @diamondhands @Palladyn400 @StonkaM @xa0s
Rozumiem, że nie chcesz zasłaniać za dużo obrazka, ale w wersji mobilnej to generalnie obrazek daje prawie tyle co nic (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
BTW - planujesz zrobić z tego apkę?
Od kiedy zlikwidowali mi na Samsungu ichnią apkę do wiadomości, nie mam czym tego zastąpić
Usiadłem na chwilę "pomacać". Widząc poprzednio (przez 5s) byłem bardzo sceptyczny - teraz: wyraźnie mniej :)
Ponieważ pewnie się w tym grzebiecie, to wywaliło błąd (a teraz: AKTUALIZACJA) i nie udało mi się znaleźć/przetestować- ale bardzo chętnie widziałbym możliwość jeszcze szerszego "wyłączania" treści. Np. usunięcie zupełnie wiadomości z zakresu sportu, kultury - technologii - albo odwrotnie: wszystkiego co ma w treści "Trump", "Putin" "Kaczyński" "Tusk" czy "Zełenski" (w tym
Pobierz@sm_m Troszkę to właśnie poprawiłem! :)
@Saeglopur Jasne, dodaję cię!
- bez filtracji i targetowania niezależnie od moich ciasteczek - by mi się NIE tworzyła "bańka informacyjna" hodująca szurów albo pokazująca mi produkty które już kupiłem i nie chcę o kolejnych np.suszarkach do włosów oglądać miliona stron
- filtracja bieżąca (bo z całym szacunkiem ale np. o wypadku lotniczym więcej nie chcę czytać)
- filtracja zapamiętana w ciasteczka (po kliknięciu "zapamiętaj"
Pobierz