Wpis z mikrobloga

@bomba4: ogłupiony naród, przed chwilą prowadziłem w tym temacie rozmowę z koleżanką mówię tak "przecież na tym streamie pojawiły się prostytutki, ćpuny, ochlaptusy, złodzieje i patologia - wśród reszty normalnych, a firmy które wpłaciły hajs nie zrobiły tego z dobroci serca tylko w celach promocji" odpowiedź: "ch..j z nimi, ważne że przelali na dzieci, a to jacy są mnie nie interesuje" - koniec rozmowy.
  • Odpowiedz
@bomba4: Tak właśnie urabia się gojów w late stage capitalism, jako firma możesz mieć kiepską opinię i płacić pracownikom c-----e pensje ale wystarczy że raz rzucisz jakieś drobne "na chore dzieci" i konsumpcjonistyczne owieczki będą Cię po stopach całować
  • Odpowiedz
@bomba4: To jest kwintesencja fajnopolactwa.

Swoją drogą co za poroniona logika. Zamiast dać kasę na biedne dzieci to one wolą kupić sobie szampon by wspierać biedną korporacje która dała kilka milionów na dzieci żeby się zareklamować.

Dla tych firm 1 milion to jest jak roczny budżet na reklamę.
No ale biedne Juleczki muszą ich ratować żeby nie zbankrutowali.
  • Odpowiedz
@HrabiaTruposz: chyba ty, nie kupowałem produktów tych firm nie wiem kim są ludzie ze tej akcji, znam jedną piosenkę tego rapera i słyszałem kiedyś o Szpilce, nikt nie jest dla mnie bohaterem ale są ludźmi którzy zrobili coś dobrego, co nimi kierowało nie wiem, na pewno nie mam zamiaru nikomu odmawiać tego że chcieli pomocy i ją dostali.
  • Odpowiedz
via Android
  • 8
@myshouf: w dodatku same trochę atencji zbiorą, bo po oznaczają wszystkie te firmy, a że temat zbiórki jeszcze ciepły, to parę lajków i obserwacji wleci
  • Odpowiedz
O k---a, nie zesraj się, bo ktoś kupił szampon w podziękowaniu za pare baniek przelanych na chore dzieci.

@Szybki_bill99: za co tu dziekować chłopie, wygoogluj sobie jaki mają roczny przychód te firmy, to są dla nich grosze

• Odpowiedz
@bomba4: Mnie najbardziej łysy z Inpost rozbawił z tymi swoimi 3 milionami, wielki łaskawca. Gdyby wprowadził UoP dla swoich kurierów to przy skali jego działalności do państwa polskiego w MIESIĄC wpłynęłoby wielokrotnie więcej z podatków xD.
  • Odpowiedz