Aktywne Wpisy

mirko_anonim +93
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

mirko_anonim +2
✨️ Czy zmiana nazwiska po ślubie jest ważna? Ⓘ
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –
Latem przyszłego roku planuję ślub. Jednak mam jeden ogromny zgrzyt, który dosłownie czuję jak strzał w serce. Moja narzeczona nie planuje zmieniać nazwiska – nawet nie chce podwójnego.
Od początku przygotowań na wszystko się zgadzałem. Wybór sali, muzyka, jedzenia, fotografa, nawet podróż poślubna jest wybrana stricte pod nią. Ona chce ceremonię na plaży, zgadzam się. Chce konkretną muzykę, zgadzam się. Fotograf, jedzenie, podróż poślubna –

A może jak zawsze działa tu zasada, że prawicy wolno więcej?
#bekazpisu #polityka #bekazprawakow
źródło: temp_file3363261760188453309
PobierzRównież zakupy wojskowe w USA nic nie znaczą, bo to w końcu transakcja obustronna i wątpię, by amerykańskie firmy zbrojeniowe pozwoliły na fochy Trumpa, bo Sikorski coś napisał, a Tusk przystawił mi palce do pleców.
Niemcy gardzą tobą bo jesteś polakiem, i na pewno nie stanęliby w ochronie tych, których uznają za podludzi. Ale nawet zakładając że twoja głupia retoryka ma sens, i niemcy jakimś cudem
Jak będą chciały, a to czy będą zależy od kaprysów starego bachora i bandy wiernych idiotów którymi się otoczył, i którzy otwarcie wyznają nienawiść do Europy, USA właśnie zależy żeby nie było żadnej solidarności wsród europejczyków tylko żeby Europa była podzielona i skazana na bycie popychadłem Stanów.
Dlatego chcę pogłębienia relacji z Europą, oczywiście przy tym zachowując dobre stosunki z Amerykanami.
Niemcy chociaż mają swój interes w tym żeby nas bronić. Już tak nie płacz że mają nas za „podludzi” nie chce mi się sprawdzać twoich postow, ale napewno będzie coś o „banderowcach” czy „ukropolin”
Unijni urzędnicy gnębią rządy państw wewnętrznych, jeśli nie rządza tam im przychylni ludzie.
Super taka solidarność, albo masz PO u władzy, albo niczego z nimi nie załatwisz.
Przecież z tymi podludźmi to prawda, można udowodnić że od Niemców padały takie określenia, wielokrotnie.
Na ukraińskich tagach się nie udzielam, co nie zmienia faktu że banderowcy to również faktyczne
Podasz przykłady owego obrażania, czy przykłady są pisowskie?
@Turin89:
Jakie to jest zabawne, gdy ktoś o twoim levelu rozumienia świata wyzywa innych od "przygłupów" 乁(♥ ʖ̯♥)
@Turin89: A ktoś pisał "kiedy wreszcie aresztują tą von der Leyen"? Bo przy jej aferach to gdybym był Sikorskim tylko w PiSie to bym tak pisał. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dodałbym jeszcze "a to komuszka" bo przy tym jak w Brukseli jeden z budynków europarlamentu jest im Spinelliego i jak
Polska gospodarka jest spleciona