Aktywne Wpisy

Dobranoc wszystkim i życzę miłego poniedziałku.
źródło: IMG_20250320_043208_463
Pobierz
Aeterna +1
Huop skończył Silent Hill f i ma rozkmine. Daję 8,5/10. Tfu na te opinie dziada z wąsem, który nawet gry nie przeszedł a opinia ta jest powielana przez innych co nawet gry nie odpalili. Walka jest bardzo dobra. Klimat wylewa się z ekranu. Fabuła po zakończeniu na prawdę nabiera sensu. Dwójki nie przebije, ale to mocny zawodnik. Minusem byłaby tu tylko cena, ale to nie jest element rozgrywki.
#silenthill #
#silenthill #
źródło: 1000173241
Pobierz

A może jak zawsze działa tu zasada, że prawicy wolno więcej?
#bekazpisu #polityka #bekazprawakow
źródło: temp_file3363261760188453309
PobierzAle to nie są moje myśli. Wystarczy czytać coś więcej, niż wykop, reddit i wyborczą. Powiedziałbym wręcz, że to truizmy, choć na roztropkach z wykopu robi to wrażenie wiedzy tajemnej.
No
Trump to nie geopolityczny demiurg, tylko polityk wrażliwy na własny elektorat i bilans handlowy. Potrafi z dnia na dzień zmienić ton
Ja wiem że sam Putinowi to byś nie tylko bił brawo, ale do rzeczy.
Podsumowując. Najpierw chłopek-roztropek odkrył doktrynę „USA albo nic”, bo „fizyka siły”, a handel z Niemcami to niby bajer. Gdy mu wytłumaczono, że bez Europy nie ma logistyki, korytarzy, serwisu i amunicji (czyli tego,
Komentarz usunięty przez moderatora
I to jest właśnie rozumienie geopolityki przez tuskoidów/neuropków. Dodaj jeszcze twitty i czerwony dywan. Olej największe w historii sankcje na kacapów, wjazd na Kaukaz i uderzenia w Iran.
Nie
źródło: 1000010255
Pobierzźródło: IMG_7474
PobierzCo prawda komunikat dotyczy nie nas i nie obecności w Polsce US Army, ale próbuj dalej, geniuszu (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Widać po angielsku czytasz jeszcze lepiej niż po polsku i to orka na ugorze, ale ty nawet nie odróżniasz sugestii od opisu rzeczywistości. Zresztą, tłumaczyłem to już. Nie wołaj. Chyba,