@ArchaicznyTaboret: Tylko, że nie każdy chce jeździć na fuchy do niemiec. W PL to zarobisz jako hydraulik z 30k, jak masz własną firmę i zatrudniasz ludzi.
Poza tym jak piszesz o hydrauliku i rozdzielni to wiadomka, że nie masz pojęcia o czym mówisz i to zwykły bait.
Życie bywa przewrotne. Niegdyś zwierzyna (the bill), stał się dzisiaj myśliwym, do którego ci ludzie mogą teraz mówić per pan ( ͡°͜ʖ͡°) Chłop już nic nie musi, co najwyżej może.
@ArchaicznyTaboret: cały ten bait więcej mówi o tobie niż o kimkolwiek innym. Mobbyn san salvador jest o takich właśnie jak ty xD
Oczywiście możecie tworzyć sobie projekcje, że to bait, czy nie bait - To tylko i wyłącznie wasza sprawa i wasze postrzeganie rzeczywistości i nic mi do tego. Nie zmienia to faktu, że fachowiec z fachem w ręku śmieję się dzisiaj z tych wszystkich korporacyjnych laleczek z ego wywalającym ponad skalę a w dodatku kruchym jak domek na donabsie, co z resztą można zauważyć w niektórych komentarzach ( ͡°͜ʖ͡
@ArchaicznyTaboret: A to jeszcze polak czy już niemiec? Jeśli więszkość roku siedzi tam, mieszkanie ma tam, a do Polski zjeżdża na święta i urlop poflexować się nową audicą to już mógłby tam zostać i przestanie być zadziwiające, że mieszkając w niemczech zarabia więcej.
Nie rozumiem gloryfikacji pracy fizycznej za granicą jakie to są dobre pieniądze jak jest się SpEcJaLiStOm. Mój kumpel pracuje od ponad roku na wiatrakach i niby ma
Poza tym jak piszesz o hydrauliku i rozdzielni to wiadomka, że nie masz pojęcia o czym mówisz i to zwykły bait.
https://wykop.pl/ludzie/ArchaicznyTaboret/wpisy/dodane
źródło: image
Pobierz@ArchaicznyTaboret: cały ten bait więcej mówi o tobie niż o kimkolwiek innym. Mobbyn san salvador jest o takich właśnie jak ty xD
źródło: zarobki
Pobierz@BreathDeath: o to to.
LOOOOOL
Nie rozumiem gloryfikacji pracy fizycznej za granicą jakie to są dobre pieniądze jak jest się SpEcJaLiStOm. Mój kumpel pracuje od ponad roku na wiatrakach i niby ma