Aktywne Wpisy

Chłop miesiąc temu wszedł na #gielda za 90% oszczędności życia (150k PLN) i wszystko na czerwono 🙁

Paszczakova +93
#mecz Mundial zaczyna się jutro, a w ogóle nie czuć tej całej atmosfery mistrzostw świata, jednak ten w Katarze mimo, że kupiony ze $$$$ miał swój klimat, w Europie zimno, ciemno, deszczowo a tam fajniutko cieplutko, wiadomo że klima robiła robotę na stadionach.

Coś więcej na temat garażu. Wymiary 8x12m + antresola na 1/3 powierzchni. Zaprojektowałem sam, przeliczył mi kumpel konstruktor. Z zawodu też projektuję ale inną branżę. Wybudowana na płycie fundamentowej, konstrukcja stalowa obita płytą warstwową 100mm. Wszystkie prace wykonałem samodzielnie. No dobra zatrzeć płytę pomogła mi ekipa co się na tym zna. Składałem konstrukcję z pomocą dźwigu do drewna na ciężarówce, konstrukcję pomógł mi poskładać teść, szwagier i kolega. Zeszło nam dwa dni. Mam tam prąd, wodę, światłowód. Czego chcieć więcej. To najlepsze co mi w karierze domorosłego mechanika przydarzyło.
#diy #samochody #motoryzacja #hobby #remontujzwykopem #
źródło: 20250507_192836
Pobierzźródło: 20250507_193023
Pobierzźródło: IMG_20211101_131425
PobierzTak
100x100x8,0
Nie jak tylko jest zgodnie z MPZP. Dach mnie irytował bo musiał być 30 stopnia, a chciałem mniejszy kąt. Płyty kupowałem w Górstal, Gorlice. To był czas że poleciały strasznie w górę, kupiłem trochę za późno.
@Fikster:
No jakaś kanapa na tej antresoli stoi zatem może OP czasami tam sobie sypia :)