Aktywne Wpisy

tesknilam_ +81
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +117
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#rower
@imdejv1: a co, masz w planie jeździć 16h dziennie?
@imdejv1: to będzie ważyć 3kg i pokryje kalorykę, myślałem że optymalizujesz pod kątem ciężaru i szkoda ci pół godziny na mcd
ale jak masz więcej miejsca na towar i więcej czasu, może jakąś przyczepkę, to kupuj od lokalnych rolników
@imdejv1
No tylko knajpa jakaś jak człowiek. Albo liofy jak chcesz pomijać knajpy.. Poza tym nie wiem jak stracisz czas gdy ugotować coś trzeba też. Możesz też jechać na kanapkach but still.
@imdejv1: A gdzie ja coś pisałem o kasie? 300g to waga kartusz+palnik+kubek do gotowania. Myślałem ze chcesz robić jakieś optymalizacje pod kątem wagi/rozmiaru.
Vifon to była opcja budżetowa, jak cię stać to możesz brać jakieś liofilizowane backpacker meals.
Albo j/w kartusz + gaz + liofilizat. Chcoiaz jak masz po drodze mc donalds to ten może być szybszy od gotowania wody :)
@imdejv1: mirek, jak jedziesz 400 km w 3 dni to masz czas na wszystko, tym bardziej na posiłek gdzieś w cywilizowanych warunkach.