Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dondon: ale to jest wciąż tylko placek z sosem jako klejem i składnikami na nim xD

Dlatego subway się w Polsce szybko "skończył"- może i są tam różne składniki, ale to dalej tylko zwyklacka kanapka xD
  • Odpowiedz
@glxmsc: No to masz najwyraźniej świetny pomysł na biznes. Jak będziesz sprzedawał za pół ceny i będziesz wychodził na swoje to wykosisz konkurencję i staniesz się dominującą siecią pizzeri w Polsce z 50% rynku.
  • Odpowiedz
@dondon: ale tu nie chodzi o metry kwadratowe jak w kawalerce 25.02m2 w kredycie na 500 lat xd
Są typy i kategorie dań, które choćbyś nie wiadomo co tam wcisnął, dalej się nie sprzedadzą, jeśli zawołasz za nie zbyt dużo. Pizza to świetny przykład. Następne to właśnie kanapka i np. hamburger, o którym można pisać książki, ale ostatecznie to dalej tylko mieleniak z bukietem surówek w bułce (którego sami tak
  • Odpowiedz
@glxmsc: Wiem, że można wygoolować teraz, ale za 2 tyg jadę do Rzymu (wreszcie urlop) i mam zamiar cisnąć w knajpach do oporu, pozamawiam placki i wrzucę ich zdjęcia i paragony za żarcie. Coś mi mówi, że ceny będą porównywalne, jak nie niższe... o jakości nie wspomnę.
  • Odpowiedz