W jakim celu są takie pokazy? nie rozumiem dla mnie to czysty idiotyzm, to jak pędzenie między autami autostradą 250km/h, będą straty finansowe, wizerunkowe itd.
Wyjadacz wie kiedy nie da rady. I tym sie rozni od studenciakow.
@gorzki99: no sorry, ale p--------z. Ile jest wypadków w F1? Jaki był impuls do rozwiązania grupy B i ilu kierowców w niej ścigających się zginęło, nieraz z widzami? Jak zakończył swój żywot Senna? Co się stało Kubicy w rękę? Powiesz mi, że to są c--j a nie kierowcy, skoro nie wiedzą kiedy jednak odpuścić sobie to wyprzedzanie albo
@gorzki99 w wrc 0. Zero samochodów obok siebie, a co chwilę zdarzają się mniej lub bardziej spektakularne kraksy. Myślę, że to efekt próby pójścia po granicy bądź jej przekraczania.
Ale ty serio porownujesz F1 do samolotow? Ale ty p--------z :DDDDD
@gorzki99: tak, serio - bo gdybyś posiadał tę rzadką umiejętność jaką jest czytanie ze zrozumieniem to byś wiedział, że odnoszę się do idiotycznej tezy pt. "fachowcy nie popełniają błędów".
@kompek: Kazdy popelnia bledy. Kiedys to zrozumiesz. Niemniej fachowcy z definicji powinni popelniac ich mniej. A mimo to bledy zawsze beda sie zdarzac bo czlowiek jest tylko czlowiekiem.
@gorzki99: chłopie, ten słynny haker Jack Daniels Ci zrobił włam na konto i pisze te komentarze? Czy tym razem to był Johnnie Walker? Przecież ja CAŁY CZAS ODNOSZĘ SIĘ DO TWOJEGO ZDANIA:
Wyjadacz wie kiedy nie da rady. I tym sie rozni od studenciakow.
i wskazuję, że jest głupie bo właśnie eksperci TEŻ POPEŁNIAJĄ BŁĘDY. Wyłącz już na dzisiaj ten komputer, skoro nie rozumiesz na co odpisujesz i zaprzeczasz sam
@kompek: Wyjadacz popelni blad. Bo kazdy popelnia. Ale wyjadacz ma to doswiadczenie ktore pomaga mu uniknac 1000 bledow ktore popelnia studenciaki. Czego nie zrozumiales?
Czy pomoze mu uniknac bledu nr 1001? Albo tak albo nie. Ale studenciak nawet do bledu nr 200 nie dojdzie.
Wiec moze zastanow sie nad tym czego nie rozumiesz.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@sikpi: :D I tym sie powinni roznic piloci studenciaki od wyjadacza. Koles nie byl studenciakiem. Byl wyjadaczem.
Wyjadacz wie kiedy nie da rady. I tym sie rozni od
@jackpir: żeby Janusz z Grażynką mogli zrobić "oooOOOO, aaAAAA" i wypić piwko z plastikowego kubeczka.
@gorzki99: no sorry, ale p--------z. Ile jest wypadków w F1? Jaki był impuls do rozwiązania grupy B i ilu kierowców w niej ścigających się zginęło, nieraz z widzami? Jak zakończył swój żywot Senna? Co się stało Kubicy w rękę? Powiesz mi, że to są c--j a nie kierowcy, skoro nie wiedzą kiedy jednak odpuścić sobie to wyprzedzanie albo
Ile samolotow jest jednoczesnie obok siebie?
Ile samolotow bylo obok tego samolotu?
Porownales tor na ktorym jest dosc sporo aut obok siebie do samolotu gdzie pilotowi nic nie przeszkadza. Jestes ty normalny?
Może to nie tacy świetni piloci i w ten sposób selekcjonuje się tych naprawdę najlepszych
@gorzki99: tak, serio - bo gdybyś posiadał tę rzadką umiejętność jaką jest czytanie ze zrozumieniem to byś wiedział, że odnoszę się do idiotycznej tezy pt. "fachowcy nie popełniają błędów".
@talarro: W WRC walczysz o wynik. Scigasz sie. Jakos tak logiczne ze chcesz byc jaknajszybszy. Wspolzawodniczysz z innymi ktorzy tez chca.
A tutaj? masz zrobic swoje. I wiesz co robisz. nikt nie przeszkadza - nie masz parcia. Robisz swoje.
Jak wspomnialem (nie wiem czy w tym czy innym watku) mlodziki i gorace glowy moga dac sie podpalic. Stare wygi
@kompek: Kazdy popelnia bledy. Kiedys to zrozumiesz. Niemniej fachowcy z definicji powinni popelniac ich mniej. A mimo to bledy zawsze beda sie zdarzac bo czlowiek jest tylko czlowiekiem.
i wskazuję, że jest głupie bo właśnie eksperci TEŻ POPEŁNIAJĄ BŁĘDY. Wyłącz już na dzisiaj ten komputer, skoro nie rozumiesz na co odpisujesz i zaprzeczasz sam
źródło: 490a16c371c3a0810aa1d97025b1b602
PobierzCzy pomoze mu uniknac bledu nr 1001? Albo tak albo nie. Ale studenciak nawet do bledu nr 200 nie dojdzie.
Wiec moze zastanow sie nad tym czego nie rozumiesz.