@arkadi2020: jest conajmniej kilka filmikow. nie widac zeby sie katapultowal. Wyglada tak jakby pod koniec lotu go nie bylo w kabinie (w sensie nie reagowal).
imo to nie planował p-------ć w ziemię, był plan, że to wyciągnie, więc z jakiej racji katapulta.
@radziuxd: No raczej nie planowal :P Ale nie jest to czasem tak ze w pewnym momencie pokapujesz sie ze przedobrzyles? (jesli wiesz co robisz). No i wtedy katapulta jest jaknajbardziej uzasadniona (nawet na takiej wysokosci)
@gorzki99 wiem co masz na myśli, pilot nie był z pierwszej łapanki, mało tego - ponoć jeden z najlepszych, ale z mojej perspektywy tak to wyglądało, do samego końca wierzył, że poderwie. Ekspert w telewizji właśnie mówi, że brakło mu 10-15 metrów i główną przyczyną była temperatura i gęstość powietrza.
ale z mojej perspektywy tak to wyglądało, do samego końca wierzył, że poderwie
@radziuxd: Nie chce w zadnym wypadku umniejszac pilotowi. Ale jak nie byl z pierwszej lapanki to tym bardziej powinien wiedziec kiedy juz nie poderwie. Tylko mlodziki (gorace glowy) wierza ze sa w stanie wszystko.
Filmikow jest conajmniej kilka. Na jednym z nich widac jak "dluzszy" czas po prostu spada. (dluzszy celowo w "") Nie wiem jak to opisac. Rownolegle
To nasz?
Swoja droga dziwne to nagranie. Koles zaslabl czy co?
Komentarz usunięty przez autora
@radziuxd: No raczej nie planowal :P Ale nie jest to czasem tak ze w pewnym momencie pokapujesz sie ze przedobrzyles? (jesli wiesz co robisz). No i wtedy katapulta jest jaknajbardziej uzasadniona (nawet na takiej wysokosci)
już sobie wyobrażam, że stoją z piwkami i gadają, coś w stylu 'Ciekawe czy któryś się rozje*ie' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@radziuxd: Nie chce w zadnym wypadku umniejszac pilotowi. Ale jak nie byl z pierwszej lapanki to tym bardziej powinien wiedziec kiedy juz nie poderwie. Tylko mlodziki (gorace glowy) wierza ze sa w stanie wszystko.
Filmikow jest conajmniej kilka. Na jednym z nich widac jak "dluzszy" czas po prostu spada. (dluzszy celowo w "") Nie wiem jak to opisac. Rownolegle
@puffpuff: "o, pacz, ale jebn%ł, Jezus Maria, kurvva mać, Anczej, nagrałeś to? o kurvva" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gorzki99: jestem teraz na lawie w Dęblinie, piloci studenciaki po analizie nagrania mówią że do końca próbował to wyciągnąć