Wpis z mikrobloga

✨️ Bezsilność w walce o pracę
Już powoli tracę siły i nadzieję na znalezienie pracy. Przez ostatnie pół roku intensywnie jej szukałem. Udało mi się podjąć zatrudnienie gdzie pracowałem głównie za biurkiem, ale po okresie próbnym usłyszałem, że jestem zbyt mało dynamiczny i nie pasuję do zespołu mimo że starałem się jak najlepiej wykonywać moje zadania. Bardzo mnie to przybiło.Jakiś czas później znalazłem pracę w mojej okolicy na produkcji gdzie po trzech dniach trafiłem na sor z rozciętą ręką. Praca ciężka, a przy tym bardzo wykańczająca ponieważ mam postępujące zwyrodnienie kręgosłupa. Jak powiedziałem to mojemu kierownikowi to odprawił mnie z kwitkiem. Nie wiem co mam robić. Oszczędności mi się kończą. Przez ten czas bardzo podupadłem na zdrowiu, do tego pojawiła się depresja. Mam zaledwie 23 lata a czuję się jak wrak. Mam skończone studia i nawet półroczny staż ale to nie wystarcza. Boję się przyznać przed bliskimi jak wygląda moja sytuacja bo nie nie wiem jak zareagują a dziewczyna mnie zostawi. Nie wiem czy jest jeszcze szansa czy pozostaje magik

#depresja #zalesie #psychiatra #s----------e #nerwica #pracbaza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:

Praca ciężka, a przy tym bardzo wykańczająca ponieważ mam postępujące zwyrodnienie kręgosłupa

Jak w wieku 23 lat masz takie coś to życzę powodzenia. Organizm póki młody regeneruje się względnie szybko, ale takie rzeczy nie leczone i nie doprowadzone do porządku, odezwą się po 30-40 ze zdwojoną siłą i ktoregoś dnia poskłada Cie jak scyzoryk jak obudzisz się rano i nie wstaniesz z łóżka - wiem po sobie, to nie są
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
ambitny-opiekun-90: Zwyrodnienie kręgosłupa to coś na co pracujemy latami i większość ludzi ma ten sam problem. Nasze ciała nie są przyzwyczajone do braku ruchu, więc jeżeli nie zadbasz o sport, będzie coraz gorzej.

Najszybciej dewastuje nasze kręgosłupy praca siedząca i powie Ci to każdy, kto pracował w biurze kilka lat i nie uprawiał żadnego sportu po godzinach.
Nie wiem co potrafisz, ale jeżeli skupiasz się na pracy dając z siebie 100%,
  • Odpowiedz