Wpis z mikrobloga

#przegryw #logikaniebieskichpaskow #s----------e #samotnosc #logikarozowychpaskow #randki #przemysleniazdupy

Normictwo ma pożywkę w komentarzach pod tym postem. Nie odpuszczą niczym zwierzęta polujące na swoją ofiarę. Swoją drogą, Mirosław też powinien mieć więcej instynktu samozachowawczego i nie wrzucać swoich niezbyt korzystnych zdjęć na takie grupy.
mr-dawid - #przegryw #logikaniebieskichpaskow #s----------e #samotnosc #logikarozowyc...

źródło: temp_file3099028867930573917

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mr-dawid Niestety ma duże szanse wzmocnić statystykę. Miałem takiego znajomego dawniej, nieco tylko mniej subhumana, i on też próbował wszystkich jakichś grup i hobby, aż w końcu zmagikował i tyle było chłopa. Szkoda go, bo był w sumie bananem-jedynakiem i niczego by mu nie zabrakło w życiu.
  • Odpowiedz
@mr-dawid ja tam uważam, że nie ma ludzi brzydkich, są tylko biedni. Widać różnicę między zdjęciami, jak ma fryzurę na pędzla to lepiej sie prezentuje. Redukcja, trening i ocena by poleciała trochę w górę. Tylko co to za różnica jak zmieni się z 3/10 na 5/10 jak wszystkie loszki startują do 9-10/10. Nie w internecie poszukiwania tzipy dla niego, ja bym bardziej celował w jakieś oazy religijne i prawdziwe szare myszki
  • Odpowiedz
@mr-dawid: I oczywiście muszą być dzbany, które dadzą "haha" zamiast zwykłego "lajka". O komentarzach nie wspomnę. Zapewne ten facet sam wie, że najpiękniejszy nie jest i nie ma wygórowanych wymagań, więc nie rozumiem, dlaczego ludzie są tak okrutni, bo facet chce kogoś znaleźć.
  • Odpowiedz
@TomdeX: Są bo "anonimowość" i brak konsekwencji do tego prowadzi. Twarzą w twarz żaden by się nie odważył. A potem jak się gibnie to będzie lament i tysiąc pytań A są ludzie których takie komentarze ruszają do gnatów. "Mógł nie wstawiać tego na fb" a on tylko próbował bo i kogo miał zapytać.
  • Odpowiedz
Normictwo ma pożywkę w komentarzach pod tym postem. Nie odpuszczą niczym zwierzęta polujące na swoją ofiarę. Swoją drogą, Mirosław też powinien mieć więcej instynktu samozachowawczego i nie wrzucać swoich niezbyt korzystnych zdjęć na takie grupy.

@mr-dawid: Mirosław to w ogóle takiego posta nie powinien wrzucać, poza tym on na 18 lat nie wygląda
  • Odpowiedz