Aktywne Wpisy

karolina-oska +108
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

@mirko_anonim: a skąd to wie? Xd
Nie ma takich zasad. Prawdą jest jednak, że jest walnięta i lepiej uważać.
@mirko_anonim: definicja love boombing
@mirko_anonim: orbituj, betaorbiterku!
Edit: @Kitty88 wyczerpał temat
@Krazownik: Dość racjonalne podejście. W końcu to gwarancja dostania się do bogatej Europy i otrzymania obywatelstwa UE, więc nie ma co się patyczkować, tylko najlepiej przejść do konkretów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Relacja z koleżankami zaczyna się od ruchania. Doprowadź do sytuacji w której pójdziecie do łóżka i to jest podstawa do tworzenia dalszej relacji.
Szuka ale nie ciebie. Olej tą karynę.
Komentarz usunięty przez autora
1 opcja - następnym razem niech wypije 4 piwa
2 opcja - pokaż jej siura i zapytaj co o nim sądzi
3 opcja - (taka najnormalniejsza) daj sobie z nią spokój, bo jakby coś miało być to już by było, ale też dobrym sposobem jest wzbudzić w niej zazdrość przez znalezienie innej laski
Konfrontacja, i albo w jedną albo w drugą stronę- innego wyjścia nie ma.
Poboli miesiąc/dwa i przestanie. Wtedy będziesz dumny z tego jakiego pocisku uniknaleś, trust me.
@OnionBishop: opisałeś właśnie istotę beta-orbitowania.