Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Ona chce cię trzymać na ławce rezerwowych jako plan B, odpuść sobie. Nic strasznego też nie powiedziałeś, więc od początku cię gaslightuje jak peta. Odbij od niej asap.
  • Odpowiedz
Nawinę, że laska atrakcyjna i z pozoru taka bardzo pewna siebie. Robiła dla mnie naprawdę dużo - jedzenie, deserki, soczki i tak dalej. Przy czym potrafiła mówić naprawde trafione i miłe komplementy. Z reguły te o charakterze i męskości.

@mirko_anonim: definicja love boombing

poprosiła, byśmy pojechali 20 km dalej, bo jej koleżanki mają tam jakiś wiejski event. Oczywiście przyleciały wszystkie zobaczyć z kim
  • Odpowiedz
o w jednym z pierwszych pytań ci zadanych będą dociekać czy z nimi szukasz relacji na stałe i traktujesz ją jako poważną kandydatkę na żonę bo inaczej to nie ma sensu.

@Krazownik: Dość racjonalne podejście. W końcu to gwarancja dostania się do bogatej Europy i otrzymania obywatelstwa UE, więc nie ma co się patyczkować, tylko najlepiej przejść do konkretów ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Nie przeczytałem całości, tylko do pewnego fragmentu, ale jak wyskoczyłeś do niej z tym, że też Ci się podoba to jest to już błąd.

Relacja z koleżankami zaczyna się od ruchania. Doprowadź do sytuacji w której pójdziecie do łóżka i to jest podstawa do tworzenia dalszej relacji.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
1 opcja - następnym razem niech wypije 4 piwa
2 opcja - pokaż jej siura i zapytaj co o nim sądzi
3 opcja - (taka najnormalniejsza) daj sobie z nią spokój, bo jakby coś miało być to już by było, ale też dobrym sposobem jest wzbudzić w niej zazdrość przez znalezienie innej laski
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: miałem tak samo na początku tego roku. 3 miesiące emocjonalnego rollercoastera- jednego dnia mówi jak że tęskniła po to żeby w kolejnym tygodniu ghostowac przez kilka dni. Dokładne te same schematy pojawiały się jak tu u Ciebie.
Konfrontacja, i albo w jedną albo w drugą stronę- innego wyjścia nie ma.
Poboli miesiąc/dwa i przestanie. Wtedy będziesz dumny z tego jakiego pocisku uniknaleś, trust me.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Powiedz jej, że może ona nie jest zdecydowana, ale Ty jesteś i niech napisze kiedy będzie gotowa się spotkać. I potem 0 kontaktu, napisze to dobrze, nie napisze też dobrze bo przestaniesz czas tracić.
  • Odpowiedz