Aktywne Wpisy

Minieri +794
Don't cry because it's over, smile because it happened
#mecz
#mecz
źródło: af3dc365-2d5d-4356-a0df-aa4dfd7cece6_f1400x900
Pobierz
meemphis11 +98
Chłop miał miliard razy lepsze pożegnanie po 4 latach w Barcelonie niż po kilkunastu w Bayernie gdzie wygrał wszystko XD
#mecz
#mecz

Kto u was w @allegro_pl wpadł na taki idiotyczny pomysł? Oczywiście pytanie retoryczne bo wiadomo, mniej opisu to więcej miejsca na reklamy, promowane oferty i inne nikomu niepotrzebne syfy
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-08 082808
Pobierzkiedyś Amazon nie znaczył w Polsce nic a nic, Aliexpress bylo tylko ciekawostką, eBay w ogóle nie dał rady się utrzymać i się szybko zwinął... i nie zdziwię się, jak te platformy zaraz zaczną zdobywać większą popularność ponownie
@winsxspl: a ja sie zdziwie bo interfejs amazonu ktory obsluguja bez problemu 80 letnie seniorki w stanach czy uk, stanowi nieprzekraczalna bariere dla wielu high it skills wykopkow ¯\(ツ)/¯
to tylko pierwszy przykład
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierza przypominam, że dalej mam wpisane 775
źródło: obraz
Pobierz@PurpleHaze: Jak chcesz coś znaleźć na Amazonie to musisz szukać z pomocą zewnętrznych wyszukiwarek, bo na Amazonie znajdziesz jedynie promowany szajs w cenie 2x wyższej. Może pasuje to seniorkom z UK ale highskill usera albo biedaka to w-----a.
@allegro_pl: Dalej strzelajcie sobie stopę, a nie zostanie po Was nic.
Dopiero jak wszedłem na tag i zobaczyłem u kogoś na screenie gdzie jest teraz opis to ogarnąłem. XDD
Czy ci oderwani od rzeczywistości krawaciarze w tych z-------h korpo są w stanie ogarnać, że naprawdę jak
@winsxspl: nie oni pierwsi, nie ostatni. Widocznie polak jak nie popsuje czegoś w imie zarabiania wiecej hajsu to nie będzie polakiem. A tak to działało i było dobrze
Gadu gadu, nasza klasa, teraz allegro