@brazowooka_eM: przypomnę tylko że jak masz telefon bez jabłka na pleckach to możesz emulować porządną PC towa wersje, a nie jakieś #android owe porty i mieć VajSity w kieszeni zawsze :) Albo nawet zaemulowac PSP i poczuć trochę inne Vice City a mianowicie stories Polecam tylko pada kupić, albo jeszcze adapter hdmi #emulacja
@brazowooka_eM: najbardziej w vice city zadziwia mnie to że to jest jeden do jednego ten sam silnik gry co w gta 3 - wystarczyło tylko żeby było bardziej kolorowo i żeby protagonista nie był j----ą niemową i od razu gra się znacznie lepiej
To było najlepsze. Mimo, że brakowało tam wielu mechanik, to klimat jest niepowtarzalny.
@winsxspl: Czyli nie było najlepsze, a Ty to pamiętasz przez pryzmat nostalgii - trochę Cię uświadomię, że tęsknisz nie za Lance Vance Dance, tylko za tym jak byłeś 20 lat młodszy i być może były to czasy radosnej beztroski ( ͡°͜ʖ͡°)
A realnie patrząc, San Andreas było po prostu znacznym postępem
@winsxspl: Czyli nie było najlepsze, a Ty to pamiętasz przez pryzmat nostalgii - trochę Cię uświadomię, że tęsknisz nie za Lance Vance Dance, tylko za tym jak byłeś 20 lat młodszy i być może były to czasy radosnej beztroski ( ͡°͜ʖ͡°)
@tomasz-jedon: ja nie tęsknię za czasami, gdy byłem 20 lat młodszy, wcale nie były to radosne i beztroskie lata, teraz mam
@tomasz-jedon: bardziej chodzi o ogólny klimat, zamysł, fabułę. Co z tego, że SA wprowadza większość brakujących mechanik, jeśli fabuła jest co najwyżej średnia? Czwórka jest tuż za VC, ale jednak pół kroku z tyłu
@voot: czwórkę nadrabiałem wiele lat później, brak optymalizacji i odpowiedniego sprzętu dał się we znaki. wtedy oglądałem czwórkę tylko na yt i słuchałem namiętnie Vladivostok FM ( ͡°͜ʖ͡°)
#gry #gta #nostalgia #wykop30plus
źródło: GTA-Vice-City-2
PobierzPiękne czasy ech
Albo nawet zaemulowac PSP i poczuć trochę inne Vice City a mianowicie stories
Polecam tylko pada kupić, albo jeszcze adapter hdmi
#emulacja
@brazowooka_eM: miałem kiedyś większość stacji z VC zgrane na CD do auta (。◕‿‿◕。)
@winsxspl: Czyli nie było najlepsze, a Ty to pamiętasz przez pryzmat nostalgii - trochę Cię uświadomię, że tęsknisz nie za Lance Vance Dance, tylko za tym jak byłeś 20 lat młodszy i być może były to czasy radosnej beztroski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A realnie patrząc, San Andreas było po prostu znacznym postępem
@tomasz-jedon: ja nie tęsknię za czasami, gdy byłem 20 lat młodszy, wcale nie były to radosne i beztroskie lata, teraz mam