Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +943
#mecz #pilkanozna #mundial #mundial2026 #sport
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
źródło: 7602
Pobierz
zapasowy-pirat +60
#kiszak
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -

@mirko_anonim: a skąd to wie? Xd
Nie ma takich zasad. Prawdą jest jednak, że jest walnięta i lepiej uważać.
@mirko_anonim: definicja love boombing
@mirko_anonim: orbituj, betaorbiterku!
Edit: @Kitty88 wyczerpał temat
@Krazownik: Dość racjonalne podejście. W końcu to gwarancja dostania się do bogatej Europy i otrzymania obywatelstwa UE, więc nie ma co się patyczkować, tylko najlepiej przejść do konkretów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Relacja z koleżankami zaczyna się od ruchania. Doprowadź do sytuacji w której pójdziecie do łóżka i to jest podstawa do tworzenia dalszej relacji.
Szuka ale nie ciebie. Olej tą karynę.
Komentarz usunięty przez autora
1 opcja - następnym razem niech wypije 4 piwa
2 opcja - pokaż jej siura i zapytaj co o nim sądzi
3 opcja - (taka najnormalniejsza) daj sobie z nią spokój, bo jakby coś miało być to już by było, ale też dobrym sposobem jest wzbudzić w niej zazdrość przez znalezienie innej laski
Konfrontacja, i albo w jedną albo w drugą stronę- innego wyjścia nie ma.
Poboli miesiąc/dwa i przestanie. Wtedy będziesz dumny z tego jakiego pocisku uniknaleś, trust me.
@OnionBishop: opisałeś właśnie istotę beta-orbitowania.