Wpis z mikrobloga

Komentarze pod tiktokiem o tym, że Polak zadźgał Ukraińca...

Nie, to nie są boty. To są ludzie których mózgi zostały przeżarte ruską propagandą na FB/Tiktoku itd. Mówienie, że to boty to tylko pudrowanie problemu. Wystarczy czasem zajechać do dalszej rodziny na wieś i posłuchać co mówią...

Przerażające jest patrzeć, jak postępuje nienawiść. Mam wrażenie, że czuję się jak normalni Niemcy którzy obserwowali dojście do władzy NSDAP. To jest jakiś obłęd. Niemców w tamtych czasach można chociaż tłumaczyć tym, że Göbbels przez 10 lat robił im sieczkę z mózgów za pomocą mediów które mieli zupełnie pod kontrolą. Dzisiaj mamy masę różnych źródeł, a historia jakoś się powtarza ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#ukraina #bekazprawakow #bekazpodludzi #polityka #wojna
erni13 - Komentarze pod tiktokiem o tym, że Polak zadźgał Ukraińca... 

Nie, to nie s...

źródło: IMG_0943

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@erni13: cóż, szybkość. Bo jeżeli u nas odradza się nowy hitler to tam to mają do potęgi. I wygląda na to że nikomu to nie przeszkadza.
Stąd byłem ciekaw czy to komentarze w internecie sprawiły że oceniasz je tak jak wypowiedzi tamtejszych członków parlamentu czy może o nich nie wiedziałeś i stąd przekonanie że Hitler odrodzi się akurat u nas bo boty. Cóż, nie dowiedziałem się :V
  • Odpowiedz
  • 3
@Usmiech_Niebios: A ja mam wrażenie, że przeszkadza to masie ludzi. I słusznie. Izrael to państwo terrorystyczne.

Natomiast widzę, że chciałeś błysnąć i wyjść na super symetrystę, alfę i omegę. Wyobraź sobie, że fakt, że Izrael dokonuje zbrodni, absolutnie nie sprawia, że nie mogę odczuwać niepokoju patrząc na rozwój sytuacji w moim kraju. Niesamowite, prawda?
  • Odpowiedz
  • 1
@Retroop: Nie głosowałem ani na PiS, ani na PO. Ale nawet gdyby, to nie uważam żeby taka minimalna ilość empatii, jak brak radości na wieść o śmierci kogoś innej narodowości, to był powód do wstydu.

Absolutne obrzydlistwo
  • Odpowiedz
  • 1
@Usmiech_Niebios: Strasznie nie lubię dyskutować z osobami które mają taki styl konwersacji. Wszystkie twoje argumenty biorą się z twojego wyobrażenia o mnie. Nie dyskutujesz ze mną, nie odnosisz się do moich przekonań, tylko prowadzisz dyskusję z jakimś hologramem mojej osoby wewnątrz twojej głowy XD

Najpierw myślałeś, że nie mam problemu z Izraelem. Teraz zmieniasz to na to, że na bank więcej piszę o komentarzach na temat Ukraińców niż o Palestynie.
  • Odpowiedz
@erni13: Najlepsze, że jak ruskie przyjadą na czołgach ci sami ludzie pierwsi s.p.i.e.r.d.o.l.ą do lewackiej unii "bo oni nie mają za co walczyć w upadłej lewackiej ukropolin" xd

@uciekinier_z_plantacji_janusza: oni się przyłączą do ruskich jako "gwaranta i obrońcę konserwatywnych wartości". Zresztą w historii już to mieliśmy xD
  • Odpowiedz
@erni13: Skończ to pier@#nie. Ludzie są zmęczeni, sfrustrowani i widzą dziwne fikołki rządzących wobec diaspory Ukraińskiej, czy kompletny brak symetrii w stosunkach. To, że w wielu przypadkach przeciętny Kowalski ma trudniej we własnym kraju. Oni nie patrzą na uciekinierów wojennych, tylko te kilka procent ukraińców, zachowujących się jak bogaci turyści na wycieczce. I taki rezultat. Wtedy też odzywają się radykałowie czy jakieś powalone typy, chcąc zarobić kilka punktów.
  • Odpowiedz