Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 12
@uciekinier_z_plantacji_janusza: A ten na górze to Tirowiec srający do żwira.

To jednak nic nie zmienia, społeczeństwo to społeczeństwo. Dlatego właśnie konfa ma ponad 20% a Braun 10%. A żeby wygrać wybory TRZEBA się odnosić do antyukrainskiej propagandy
  • Odpowiedz
@erni13:

Ukraińcy nie dość że są atakowani przez kacapska zarazę wspieraną przez Koreę Płn, Iran i Chiny to teraz są atakowani przez Polaków z mózgami wypranymi przez rosyjską dezinformację.
  • Odpowiedz
@erni13: Polacy jak zawsze spóźnieni że wszystkim w Europie, w tym przypadku zrobią sobie faszystowską ideologię i będą gnębić mniejszości narodowe w imię wielkiej Polski. W XXI wieku, gdzie wszyscy inny skończyli to robić w XX wieku
  • Odpowiedz
Dzisiaj mamy masę różnych źródeł, a historia jakoś się powtarza

@erni13: mamy masę źródeł, ale trzeba chcieć je czytać, większość chłonie jak gąbka propagandę którą podsyła im FB/Insta/TikTok/Twitter(X)
  • Odpowiedz
Nie, to nie są boty.

@erni13: nie byłbym taki pewnien, napisałeś kiedyś komentarz na Facebooku, albo TikTokiem pod czymś takim? Znasz kogoś kto napisał? Ja nie, a nie od dziś wiadomo, że social media symulują ruch na platformach poprzez boty.
  • Odpowiedz
@erni13: A będzie tylko gorzej, to jest niesamowite jaką zmianę mentalną przeszli Polacy którzy w 3 lata temu pomagali jak mogli Ukraińskim uchodźcom do rasistów którzy najchętniej robiliby pogromy.
Dalej normalizujmy skrajnych prawaków z konfederacji i od Brauna to w końcu doczekamy się swojego Hitlera u władzy.
  • Odpowiedz
  • 11
@IV_RP: Ja nie, ale znam takie osoby. Mój ojciec, jego koledzy, rodzina z lubelskiej wsi itd

Uważanie, że to kwestia botów patrząc na wyniki konfy i brauna w wyborach to wyższy stopień odrealnienia którego bardzo ci zazdroszczę
  • Odpowiedz
  • 16
@Latarenko: Czy ty chcesz mi powiedzieć, że ukraińskie pijaki za kółkiem (których powinniśmy deportować) usprawiedliwiają cieszenie się z czyjejś śmierci?

Idąc twoją logiką, przy tej ilości przestępstw które nasi rodacy popełniali przez lata w Niemczech, to oni chyba powinni ogłosić dzień zniszczenia Warszawy jako święto narodowe
  • Odpowiedz
@erni13: pamietaj ze to tez poniekad jest na reke rzadzacym w sensie podzialy spoleczne i ciagla jadka o jakies p------y kiedy oni przepychaja to co chca i poniekad maja nakazane przez roznorakich lobbystow. Dlaczego w mediach glownego nurtu za bardzo nie mowi sie o tym jak bardzo w Polsce dzialaja obce sluzby i jaka panuje tutaj wojna hybrydowa nie tylko na bialoruskiej granicy ? Spoleczestwo nie ma byc rzetelnie poinformowane,
  • Odpowiedz