Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +8
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

donfallo +121
źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz

W kodzie genetycznym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Normalnie wstyd za takich (╯︵╰,)
To jednak nic nie zmienia, społeczeństwo to społeczeństwo. Dlatego właśnie konfa ma ponad 20% a Braun 10%. A żeby wygrać wybory TRZEBA się odnosić do antyukrainskiej propagandy
Ukraińcy nie dość że są atakowani przez kacapska zarazę wspieraną przez Koreę Płn, Iran i Chiny to teraz są atakowani przez Polaków z mózgami wypranymi przez rosyjską dezinformację.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@erni13: mamy masę źródeł, ale trzeba chcieć je czytać, większość chłonie jak gąbka propagandę którą podsyła im FB/Insta/TikTok/Twitter(X)
@erni13: nie byłbym taki pewnien, napisałeś kiedyś komentarz na Facebooku, albo TikTokiem pod czymś takim? Znasz kogoś kto napisał? Ja nie, a nie od dziś wiadomo, że social media symulują ruch na platformach poprzez boty.
Komentarz usunięty przez moderatora
Dalej normalizujmy skrajnych prawaków z konfederacji i od Brauna to w końcu doczekamy się swojego Hitlera u władzy.
Uważanie, że to kwestia botów patrząc na wyniki konfy i brauna w wyborach to wyższy stopień odrealnienia którego bardzo ci zazdroszczę
Idąc twoją logiką, przy tej ilości przestępstw które nasi rodacy popełniali przez lata w Niemczech, to oni chyba powinni ogłosić dzień zniszczenia Warszawy jako święto narodowe