Aktywne Wpisy

cocojambo210 +126
Podejmuje próbę rzucenia ćmików trzymajta kciuki

Iudex +42
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz

te czasy nie wrócą........
Żydzi (kapitaluchy) zabrali nam pudełka do gier ale przynajmniej zwiększyli ceny. Coś za coś.
#pcmasterrace #gry
źródło: Media-Markt-Games-GamesWirtschaft
Pobierzźródło: EUtLrojXkAEGRI5
Pobierzźródło: 20250823_185122
PobierzKup se nówkę na PerfectBlue albo Bluegames. Używkę na OLX i masz eleganckie rynkowe ceny za fizyczne gry.
@WujaTHC: problemem sa rozmiary. Wersje pudelkowe zaczely znikac jak gry zaczely miec po 50GB+. Bluray sie nie przyjal bo za drogi
Tak samo było jak niby przez piractwo ceny gier były wysokie, przy czym za każdym razem ceny gier właśnie spadały na każdą konsolę dopiero, gdy została ona złamana i można było odpalać piraty
No i co? Może i ceny gier poszły w górę, ale przynajmniej gra nie jest już twoja xD
Komentarz usunięty przez autora